Vlastník | asimov1978 | |
---|---|---|
Vloženo | 20.1.2023 | |
Aktualizováno | 8.2.2023 | |
Zobrazeno | 2 640x |
Tak cinkání dělá hydraulickej napínák na rozvodech. Stačí drbnout do plynu a jak se naplní olejem, tak už je ticho... Taky prý obvyklá vlasnost tohoto motoru, která se řeší často manuální verzí.
Jsem na ni zvědavej, víc bych byl na Hondu, samozřejmě v manuálu..měl jsem starého Tracera a to cvakání dělal spojkový koš a jak píšeš s tím světlem, přijde mi, že u Yamahy jsou na ten chrastící spojkový koš hrdí, asi se snaží napodobit Ducati, každopádně motor je skvělej, tak ať jezdí
Velmi pěkný stroj. Ještě lepší bude 23ka. Ale to už je pozdě Máme podobný výběr, jen já skončil u konkurence Hodně spokojených km přeji
Musel jsem se zasmát, když jsem to četl. Byl jsem v Brně v Cartecu na Suzuki GSX 1000 GT. V prodejně nikdo, pak došel nějaký pán co chci, když jsem mu to řekl, odpověď nikdo tu není přijděte jindy. No, já už tam nikdy nevkročím.
Tak jsem se přesunul o kousek dál v Brně a tam jsem koupil Ducati Multistradu 950.
Jinak skvělá volba kterou jsem měl jako č.3. na svém výběru, tak ať to jezdí a dělá radost!
To svícení jedním světlem mě taky kdysi štvalo. Občas někdo zablikal, že mi nesvítí obě. Ale motor super