Vlastník | Viragodědek | |
---|---|---|
Vloženo | 24.2.2008 | |
Aktualizováno | 24.7.2012 | |
Zobrazeno | 5 806x |
Petře, tak ta je "vypucovaná" Dostal jsem se k ohodnocení až teď, je ale jedno, kdy bych přidal svých skromných 10 b. Takže tak činím nyní a přeji hodně šťastných km.
Krása hodně pohody na cestách
pěkná mašina.. :) pěkný sedla 10B !
nemá chybu -jak stroj tak pilot 10b
pekny kousek , 10b preju kratkou zimu
Taky YAMAHA a přeji hodně Šťastných kilásků...dávám 10
krasavice
samozřejmě 10b
Krásná motorka, na 535 mám moc krásné vzpomínky,za 5 let mně nikdy nenechala ve štychu. Tak ať ti to Virágodědku pěkně jezdí máš to za 10b.
Tvuj milacek,jak jinak ,je krasna,davam 10
Tak takhle vypada vypiplana dracice v cernem podani Hlavne ta sedadla na ni slusi. Preji stale plnou, slunko nad hlavou a jenom stastne navraty jak ridici, tak batuzku 10b
Moc pěkná! Jedině 10b ať slouží a dělá jen radost!
Nádherná motorka v pečlivých rukách. Aby Ti ji batůžek nepřebral. Přeju ať se v sezóně 2010 vše daří tak, jak si budeš přát. 10b
Posílám 10 b za černou krasavici a přeju (nám všem), ať ta zima už jde do háje a my se zase sejdeme na cestách (a v osvěžovnách )a najezdíme spoustu pohodových km.
Říká se že Virágo je pro ženský a asi to je pravda. Je lehká, dobře se sní manipuluje a dobře se pokládá do zatáček- ještě líp se rovná ze zatáčky-je to taková kočička.Oproti Sagave,trošku zaostává vykonově(holt obsah ničím nenahradíš) ale presto je to to pravé na kochačku a další plus -má to kardan!! Tak že , Ti přeji Virágodědku, ať Ti dělá jenom radost a ať si sní spokojen.
Pěkná a pořád v dobré kondici je vidět, že je v dobrých rukách. Přeju vše nej do sezony 2010 a posílám 10 bodíků
Krásná klasika 10b
parádní stroj,není nad klasiku
Moc pekne virago krasne doplnky a vejfuky davam desitecku a at je jaro
Nádherná Virážka,ze skušeným a životem protřelým jezdcem Né jak dneska si každý 19ti letý borec hned koupí litra Dávám za 10 přeji krátkou zimu a jen pohodu v sedle sezóny 2010
Jen co si malinko přes zimu odpočine, zase udělá hodně radosti Už aby to bylo, co?
Viditelná péče, jasná desítka
Pozdě,ale přece.
Krasavice,jen co se patří,
Nemohu jinak,než za 10.
Radek
Hezká, taky budeme dávat opěrku, aby batůžek měl pohodlí. U nás to máme komplikovanější, můj manžel taky rád jezdí a řídí a po instalaci opěrky asi vypuknou spory o to, kdo bude řídit a kdo batožit
za 10b hodně fajn bublavejch kilometrů..
Krásná a krásně napucovaná je vidět že je v dobrých rukou přeji pohodové km a dávám 10B
Moc pěknej kousek příteli. Dávám 10 bodů a přeju čistý silnice a plnou nádrž
ať Ti to bublá
Pěkná leštěnka,jasnejch 10 bodíků!!!
Hezká strojovna nemá chybu 10b.
Pěkná kobylka, též se připojuji s přáním bezstarostných km.
Krásná, vyšperkovaná dávám 10 a přeji hodně km.
Virago je holt Virago.krasna masina...10b
Radost pohledět na takovou motorečku. Přeji pěknou pohodovou sezonu a mnoho najetých bezproblémových km . Jo dávám 100b
Pěkná Virgule
Zdarec, koukám na tu tvojí 535ku a ta nemá chybu prostě krasavice. tak ti přeji pohodovou sezonu 2009 a hlavně bez nehod.
Moc pěkný kousek Dávám za deset a přeji krásnou následující sezonu
Ahoj Petře,máš to SUPER puclika, mnoho pohodových km v roce 2009 a těším se, že se na jaře sejdeme.
Moc děkuji za pozdrav a přání a také přeji hodně najetých kiláčků bez nehody a krásné prožitky při výjezdech. Vzhledem k tomu, že o svoji motečku opravdu pečuješ( je to vidět) , tak ať ti vydrží dlouho tak krásná, jak je teď!Jo a až budeš na kávěnce s mojí kámoškou Pypy, tak ji osobně pozdrav ode mne, dík.
Ahoj příteli, máš nádhernou leštěnku, docela Ti závidím Já jsem ale na silniční autobusy, takže Tobě přeju,ať si ji ještě dlóóóuho užiješ ve zraví. Za 10, ahoj Majk
Též mnoho super zážitků a ještě víc najetých kilometrů bez nehod a na jaře na kávěnce ahooooj
Zdravím a posílám přaní krásnýho a pohodovýho roku 2009 hodně sluníčka a suchejch a čistejch silnic.
Ahoj velmi pěkná . Do nového roku přeji vše nejlepší .
Tak viragodědoušku, do nového roku a hlavně nové sezony hodně zdravíčka a spoustu kiláčků v pohodě (škoda že to nejde známkovat alespoň dvakrát)
Ahoj díky za pozdrav. k Moc moc krásná mladší sestra mojí Virážky škoda že můžu dát jen 10 ,klidně bych ji buchl i 20 ,máš to tam.Po větším obsahu netruchli a vyjdi mu naproti kup 1100 a uvidíš tu změnu držím palce. Pohodový nastávající rok 2009 a hodně šťasných kilometrů s bezpečným návratem.
Ahoj. Pěkná,pěkná,pěknááá.A máš to za desééét. .Do nové sezony vše nejlepší ,hodně šťastných kilometrů a hodně šťastných návratů.
Tvoje motorečka taky super za 10 a vše nejlepší do nové sezóny
moc pěkně naleštěná i upravená. Štít se mi sice moc nelíbí, ale je to věc názoru. Jinak paráda
Ahoj,tu pěttřipětku jsem asi někde už potkal .Je pěkná,dávám za 10
Do příští zezóny 2009 přeji mnoho pohodových km
Ahoj. Máš ji tedy super a pěkně naleštěnou , to musím uznat. Tak ať Tě vždy doveze v pořádku domů. Jasan, že 10b .Čus W.
ahoj, rád vidím rozumný chlapy na motorkách a Ty k nim jistě patříš. Mašinku máš moc pěknou, tak nezbývá než popřát hodně šťastných kilásků a snad se někdy potkáme, když jsme vlastně sousedi.Dávám 10 bodíků
Dědek nedědek,hlavní je,že jsme v sedle,vo to tu běží.Za deset.
No dědku parádní je ta Tvoje virážka, jsem rád, když vidím příspěvky, že nejsem sám blázen starší, jak jsem si myslel. Jo 10 je málo.
Virago je super.Máš moc krásnou mášu ,dávám
super stroj ,za 10b.
peknej mazlik
Dávám ti tam pro tvoji - black wild cat 10
za 10
Ahoj dědku,proč si to odkládal 33 let?
Dávám taky 10 máš to pěkný. Akorát to jaro dnes začalo divně. Dálnici D1 jsem se vyhnul jsem doma a to je hlavní.Přes výkend budu ladit v garáži to je nejlepší relax.Měj se hezky.
za 10