Vlastník | milan1963 | |
Aktualizováno | 3.7.2015 | |
Zobrazeno | 23 298x |
Finsko
Zdravím,
Moc hezká jawka, sháním také 650 Stylku, kdyby byla náhodou k prodeji, dejte mi vědět
602266205,
děkuji Sharp
srsen600> Proc?? Tyhle 650 nebyly spatny.
To je hnus velebnosti!!!
Měl jsem 634/1985 - 4 roky. Škoda, že se Jawa nevydala tímhle směrem v širší nabídce...
Za mě jedna z nejkrasnějších Jawek
děkuju
To je slušnej stroj, ale kdy už konečně pořídíš spolehlivou a bezkonkurenčně nejlepší jawu 350/640? To bys měl hned ode mě 10 bodů
Tu sú.
Obdivujem Jawarov pre ich trpezlivosť a lásku akú k týmto strojom prechovávajú. Začínal som na Panelke rok 1971 myslím. Samozrejme že som viac opravoval ako jazdil. Takže nech Ti robí radosť. 10b
Krása, Kdyby jsi měl náhodou někdy cestu kolem Svojanova (bydlím cca 5km od něj), tak dej vědět. Rád bych si ji prohlídl z blízka.
super
opravdu moc pěkná motorka!
srdcař a to se cení a samozřejmě za deset
Česká klasika ...hezká, ať ti dobře slouží
Pěkná motorka.
Mnoho bezproblémových a šťastných kilometrů v 2015.
Vidím prvně a musím uznat zajímavý stroj Rád se dívám na neokoukané kousky a čtu zkušenosti jejich uživatelů.
Tak mnoho bezproblémových a šťastných kilometrů.
super kousek
Paráda. Speciální bonus 10b za instalaci malých bočních kufrů nelíbí se mi motky obsazené jedním člověkem s obřímy bočáky. Je to určitě lákavé, ale hnusné, navíc čím víc prostoru člověk má, tím víc kravin s sebou veze.
A za věrnost značce byl dal dalších deset, kdyby to šlo.
Ahoj Milane, děkuji za chválu , k tvé jawa sbírce nemám co dodat, prostě krása
Rozumím, taky ji musím přidat do sbírky
Moc pěná kamoš ji kupoval jako novou a s velkým zklamáním prodal, nedovedl si poradit s problémy které jsi Ty hravě odstranil jsi velký jawa nadšenec ,klobouk dolu .Přeji hodně šťastných kilometrů na cestách
Opravdu krásný kousek od Jawy a přesně tak, nebýt nápisu "Jawa", tak tápu co to je...
Pozdě ale přece chci poděkovat za komentář k mé moto a na oplátku bych rád okomentoval tu tvou.
Tento model jsem jěště neviděl ale ta tvoje je nádherná a pro někoho kdo motorkám moc nerozumí tak sundat nápis jawa tak má problém v tom tu jawu hledat.Prostě krásná mašina.
Přeji mnoho kilometrů a mnoho štastných návratů (ŠNEK)
Jawa krasavice a Žirovnice znám, Dědouš tam bydlel, krásný místo !
fakt pěkná. a co říkáš teďka nové Jawě Sportard?
Zdravím , musím upřímě říct , že tento model je z těch po éře 350 ten nejhezčí
Hodnotím podle fotek na internetu , jelikož je jich docela málo , neměl sem tu čest vidět naživo. Co se týče tvého stroje - krása, mám rád červenou
Čistě soukromě,jak je to s tou spotřebou? Pokukoval sem po BMW f650,má naprosto stejný motor a spotřebu udávají mnohem víc (asi 6l)
Krásná.10b
Moc hezký motocykl.
Pěkný stroj dávám 10 bodů
Krásná motorka, hezky napsané.
Pěkná Jawička! Ať dělá radost i nadále
Já jsem sice svého času pokukoval po Classicu, ale Stylka je z řady 650 určitě nejkrásnější. Ať Ti slouží ku spokojenosti co nejdéle, a nebo do pořízení 660...
pecka :) tak ať ještě pár takových dovolených sjedeš se stejným strojem :)
Pecka, překvapila mě spolehlivost kterou popisuješ (i přes pár vad) . Klobouk dolu před novou Jawou :)
takuto jawu som este nazivo nevidel
Ahoj, jsem rád že se najdou nadšenci jako ty, kteří podporují novodobou produkci Jawy. Také jsem o ní přemýšlel, ale zatím jsem se neodhodlal b
Po pravdě ti řeknu, že jsem na Jawách začínal jako každej, ale už vůbec jsem netušil, že Jawa dále něco produkuje a pokračuje s výrobou. Dodnes, když někde zastavím a potkám kolegu na pěkný starý Jawě tak si to nenechám ujít a jdu to znovu a znovu okouknout. Dobrý motorky na který jsem nikdy nedal dopustit. Máš je fakt pěkný, blahopřeji. Pohodu v sedle a spokojenou jízdu kolego.
Jawky jsou pro mne nostalgie a vždy na ně rád vzpomínám a ještě raději je potkávám na silnici,zvláště tak hezké jako je máš ty.
MLSOUN 13 : v roce 2010 jsem byl na 1. setkání československých motocyklů v Ledči nad Sázavou. Motocykly byly rozděleny podle věku : 1. republika (do roku 1948), socialismus ( 1948 až 1990 ) a kapitalismus (1990 až dosud). Tolik na vysvětlenou
ta fotka s cedulí "KAPITALISMUS" mě rozesmála . Máma by měla radost
Pěkný motorky
Moc pěkná motorka, přeji spoustu příjemně prožitých kilometrů v sedle ..
Koukám, starej dobrej JAWAř ... za 10
Ahoj Milane, mrkni na moje novinky (foto) co na to řekneš . Stará dobrá ruční práce , a jak jsi daleko ty? Dej vědět, přeji hodně dobrýho počasí, čau Pepa66
Krása, tohle se moc na cestách nevídá (alespoň já ne), tak dávám 10 bodů!! Popravdě, a ni jsem nevěděl, že JAWA dělala 650tku Díky za počtení o mou opomíjeném motocyklu.
Dík za hodnocení (to potěší), taky jsem vyrostl na Jawě 350/638 a mám je rád do dnes. Kolik ventilů ma ten Rotax,a jak jsi s ním spokojen? Mašinu máš pěknou a jde vidět že se o ni dokážeš postarat. Máš proto jasných 10 b
Fandím ti k tvému vztahu k Jawě. Ale já nejsem tak technický typ, tak jsem radši šel k Hondě.
javka je cajk. Jak má být, máš to za 10b.
nejherčí jawa kterou sem kdy viděl!
pěkný stroj :)
Moc pěkná Jawka Hodně pohodových kilometrů!
Jsi srdcař a recenze je objektivní a to se mi líbí. Dávám 10 a přeji vždycky šťastný návrat