Vlastník | Mr. Freeze | |
Vloženo | 26.3.2009 | |
Aktualizováno | 3.10.2012 | |
Zobrazeno | 4 878x |
Zdravím do Brna,
Všechno jsem si nechával poslat přes Ebay většinou z Anglie ale jinak taky z Malaisie nebo z Honkongu.Ceny fakt dobrý,dá se sehnat všechno ne jako u těch zlodějů tady.
Ať se daří...
Především dík za komentář,když jsem dával svoji RD dohromady tak mě překvapia dostupnost dílů samozřejmě ne za ceny v Yamaze
Dělal jsi něco s motorem?A jak vypadají přívěry?Tam bývá největší bolest že když se včas nevymění simeringy tak se vytlučou a jsou na vyhození.Jinak palec nahoru za to nadšení pro dvoutakt
Cože !? Jak lenivej kamarád
... sem Ti říkal at mne uháníš, ale stejně se čekalo na to futro
. Že na to nebyl čas, to jsem Ti říkal
hmm RDečko...dvoutaktní legenda
2stroke:No ty 117tis. km
kdo ví... nechci to nějak řešit, chybí mi už jen pár vážnějších vkladů, jinak motorka ok. Už se těším
Maximálky ee, budu mít dost kolem 160km/h, stejně se v ČR ani moc rychle jezdit nedá. Díky moc :)
Zatím to není tak hrozný
uvidíme dál
Jezdil jsem na tom s komplet rozhašeným motorem a i tak dost dobrý
Jojo stačí málo a výkon jde rapidně nahoru :) Je to prostě "have fun"
Prodávat se nebude, to fakt neplánuji, už jsme byl poučen že když se jednou koupí, neměla by jít z domu. Díky za chválu, věřím v dobrý výsledek, neutrácím za blbosti, ale jen za nutnosti abych do toho nemusel pořád hrabat
brzy snad bude další report
Pokud se HODNĚ zadaří, později na jaře bych mohl vyjet.
NickSlaughter:No já už právě rozebírám
Raisidlo77:No budu se těšit, aspon ucítíš pořádný 2T
LeChuligan:Nevypadá moc vábně, ale udělám z ní krasavici, díky
Heršpitz: Jo naverboval mě na ni jeden kamarád a do půl roku stála v garáži
Tos teda dobře vybral. Sice chce malinko pofoukat bebí, ale pak se ti bohatě odmění. Je to jeden z nejlepších dvoutaktů co se dá sehnat. Časem třeba i vyladit pes 80k... Tak si ji šlechti a neprodávej, je to klenot a zhmotnělej adrenalin
Dávám za 10 už kvůli tý poctivý snaze to dát do slušnýho stavu a držím palce...
taky sem daval dohromady rd125 byla v jeste horsim stavu..tak at se daří
Doufám že z jara vyjedem, tak držím palce at to jde rychle. S vidlicema se můžeš na mě spolehnout
... už se těším až navěšíš nalakovaný kapoty
No bohužel si koupil moto před kompletní GO, takže do ní můžeš narvat jako já klidně 50 tis. kč a to mi věř, že jak něco rozebereš, nebudeš to stačit měnit
Super, jen ji ještě navrátit do původního stavu
...těm 17 000 nevěř, má to tachometr jenom do 99 999 - čili může být stočená, ale může mít klidně najeto i 117 000...kdo ví. A hlavně s tím netrhej maximálky - zadře se to, ani nemrkneš a za GO motoru dáš u RDčka majland. Hodně štestí s opravou a mnoho štastných km bez nehod
CryingDragon: Jo na 250ccm vodníkovi jsem taky jel, ale bez příver, "jen" s klapkama. Ale těch 35koní to má a je to MOC krásný
Jinak dík
Dík
ale kdo ví, třeba jsem měl štěstí, třeba ne :) Jo díky, něco málo v tom už je, ale ty nejhorší vklady mám na nějakou dobu za sebou. Je dobrý že je většina věcí v dobrém stavu, tak za stak do toho už nepadne.
Díky
Wario: Chce to mít mozek
Big.One: Je to položený na pravou stranu tak někdo vařil řidítko (kvalitně) a pak lešení na masku (držák), ale to je už dávno podle svarů, čili kapotáž popraskaná proto sundaná. Rámu nic není. Tomu bych se nedivil kdyby byl trochu stočenej, ale kdo ví. Třeba moje ČZ je rok 71 a má 54tis, tak proč by tohle nemohlo mít něco pod 17tis když je to r.v. 87, poslední 3 roky to stálo v garáži a předtím kdoví jak dlouhou dobu taky. Jinak rám, brzdy, sedlo, lak co zůstal a motor je v luxusním stavu to zas odpovídá. Nejspíš to je trochu stočený nebo jednou přetočený, protože to má tachometr jen v desítkách tis. km
Spijker: To tak nějak sedí
:D super stroj kdyz to funguje... a na obsah a dabu narozeni to fakt jede! a neco spápne... :) myslim ze jestli to das do kupy a zacnes litat a tahat tak se na pumpe smichy neudrzis...
tak hodne zdaru a at slouzi tobe a ne ty ji...!
Naskočila mi husí kůže. Takže tobě je 17, koupil sis odstrojenou RD350 a veříš těm nesmyslnejm kilometrům. Naskočila mi ještě větší husí kůže. Dobrá, tak se prosím Tě nezabij. Snad Tě nepřipraví o moc peněz.
jo