Vlastník | zaks | |
---|---|---|
Vloženo | 18.7.2009 | |
Aktualizováno | 19.7.2010 | |
Zobrazeno | 8 461x |
Jojo, u tebe v profilu jsem našel doooost podobnou fotku
moc hezká mašina :) a informace taky moc užitečné :) jinak koukám že jsi byl na Kokoříně :)
moc pěkná, škoda jen že tyhle motorky nedělali když nám bylo 16...
Cosmogagy> Každá připomínka dobrá, píšu ti SZ.
motorka pekna, chvalim
jen mam pripominku -to ze skrtas o asfalt botama znaci to ze mas v zatacce nohu spatne na stupacce, neni to nic cim by ses mel chlubit
nech skrtat stupacku, a ne botu
pěkna no mužu akorat tak zavidet
Super stroj,kdybych měl na něj prachy tak bych jí bral raději než něákej 2T
Ať mi nikdo neříká, že v tom motoru je jen 11 kW...
Odškrcení ? Dyť se dělá jen 11kW stejně jak eRko
Jinak pěknej bajk, ať jezdí
No, výkonu by to ještě trošku navíc sneslo, ale stěžovat si nemůžu
Spotřeba je supr, nebál bych se říct že mám na vyjížďkách nejmenší spotřebu (a to nejezdím žádnou "economy run")
No a další věci jsou vypsané v profilu, jak plusy, tak minusy
To nářadí a úložnej prostor je podle mně velká slabina
, viť
Ale jinak výkon, spotřeba a další věci to v klídku doženou
Martic> Díky za body
WR-ko nemá místo ani na žárovky natož na lékárnu
Všechno pěkně v kufru nebo v batohu, podle toho jestli jedu silnici nebo "terén". I nářadí je řešené krabičkou přidělanou k rámu, takže čekám kdy se mi ztratí
Dobrý stroj
. Až na ty gumy, to pro "bahňáky" určitě neni
. Musíš je brzo ohoblovat a hodit tam pořádný kopačky
, ale časem přihoď nějaké ostřejší snímečky.
? Mám mezeru v moto-vzdělání
. Díky.
A moc dobrej popis od srdce
Dávám 10 bodů
Ještě taková otázka: Má WRko (nebo vlastně i jiný yamahy XT a YZF..) někde místo na lékárnu jinde než v boxu nebo v tvím báglu
Přeju ať dobře složí a hlavně bez pádů
čau krásná motorka ale na cestování asi moc ne ale na normál ježdení 100%
Super mašina, hodně se mi líbí. Bral bych jí ale nějak nejsou finance
A víš kdo jsem
já mam napsáno 96km/h maximálku a když pojedeš z kopce tak z toho určitě vytáhneš o 20 - 25 víc než je v techničáku... jinak pěkná motorka
moc pěkná
.. a proč by měl někdo kritizovat kufr??? užitečná věcička, jak na lékárničku, tak na piva
ved hej o to ide aj mne sa paci ta motorka ale som toho nazoru ze motorka do lesa nepatri..aj ked mi to asi kazdy motorkar vyvrati ale ako endurko pekne tak na polne cesty by sa dalo ale mna zas skor bere cesta yzf je pekna moto a inak sprevodovana to je jasne..ale akoze za to ze je inak sprevodovana by som nepovedal ze bude slabsia alebo co teda slabsia bude mat vacsiu krutak teda krutak jak hovado a preto je to velky rozdiel na to ze je to ten isty motor...ale inak krasne masiny obi dve.mozno aj ja skoncim pri wr ale to asi nie
at sluzi
Motor je ten samý, ale jinak zpřevodovaný a já jsem prostě bahnomil
Na čtyřkolce jak se vrátím bez bláta, tak jsem nervózní
Ale jak už jsem psal, WR mi krásně sedlo, já na něj padnu jako kdybych tam byl od výroby, vše mám po ruce/po noze, nic nemusím hledat a krásně se mi s tím manipuluje
jakze prebytocna zataz nechapem?sak moto ten isty aj ja mam 195 cm 93 kg a idem do yzf a pohoda
Ale půjde, je pohodlná, alespoň tedy pro mě, krásně mi padla do rukou i do nohou. A vzhledem k tomu že jsem tak nějak silnější postavy je to pro mě ideální mašina, pro YZF bych byl asi přebytečná zátěž
Jinak díky za komenty!
dobra masina ale na cestovanie to teda moc neni kamo jedine tak vyklety po polnych cestach ale cestovanie po ceste asi nepojde..at sluzi
tak at jezdi a z te vysky si nic nedelej ja mam zvysenou Blatu o 4 cm a nedosahnu na zem ani jenou :D