Vlastník | H8me | |
---|---|---|
Vloženo | 21.5.2010 | |
Aktualizováno | 5.6.2012 | |
Zobrazeno | 13 057x |
diky moc! bohuzel uz ji nemam
Už za fotky jedině 10b
diky
To máš k tý silnici přibitý, ne? Pěkný fotky. Za 10!
Díky, bohužel mi už neříká pane :(
Pancerfaust je krutej 10b a fotky...
diky olafe, bohuzel je na prodej
Krásnej stroj
Luxusní válečnice, Hate meeee 10b.
Krasavica 10b.
Luxusní fotky, drsná mašina
Pjercaku, díkec :)
semtex na dvou kolech paradni hangar
tu pneu tam určitě dej.Bude to dobře vypadat a zatáčky budeš projíždět úplně v pohodě.Mám 280 a točky nejsou problém.Problém jsou nerovnosti jako např.vyjeté koleje,to pak mrskne s motorkou o půl metru jen to hvízdne
Me nic nedre, kdyz jedu sam :) mam 1000lb pruzinu .. takze proto ... a kdyz mas 240ku pneu, tak pri nakloneni se ti ram o dost oddali od vozovky (kvuli sirce pneu) mam vyzkouseno u kamose! :)
nevim stím snížením warrior je už tak nizký co zátačka tak rám dře o zem a co pak po snížení 240 je nádherná ale jizdní vlastnosti už ůplně v prdely.
vsak to ani nehodlam :) max az bude 240ka vzadu :P
SPZ na bok nedávej,nebude to vypadat dobře na téhle motorce!Hezká
Chlape taky musím pochválit precizní prácičku :)!!Helma stylovka...motorka též...potkat tě na silnici mám z tebe strach
NO nádherný stroj a parádní výběr. 10b
Na to nedokážu odpovědět mě to takhle přijelo ze států a v dokladech bylo uvedeno výroba 02.2006 do provozu září 2006.Tak nevým Jinak DÍK.
Tady není co dodat 10b
Brutus Ukrutus Krásné kusek pekelné síly 10b
Pěkná Monička 10b
Diky Mickey - no SPZ na boku se mi moc nelibi, kdyz mam zatim pouze 200 zadni pneu. Mozna casem az bude 240ka.
nadhera - snizeni a vyfuky delaj motorce nadhernou zadni linii , jen ten drzak SPZ
díky za koment Peťo ;)
Moc pěkný, po snížení úplně perfektní a nahrazení velké trubky dvěma úzkýma
10b
diky chlapi :)
Paradni fotky a zajimavy upravy ... no a jeste k tomu je to poradna strojovna!!! u me za 10b.
Pěkně udělaný profil Je vidět, že Tě to opravdu baví
diky! :)
Bomba stroj,návyková droga
:D
Dobra masina, dobrej popis! 10!
Super máša pěkně vymazlená..
Paráda
Pošlu Ti SZ
Vorel: ten difuzorek (lizatko) ktery je hned za zadnim kolem prisroubovanej na ramu a chrani olejovej filtr atd.
a stejně se zeptám, jaký jsi myslel to lízátko?
Vorel: sorry za prednim :D zas sem psal a myslel jsem na neco jinyho :DDDDDDDDDDDDD
Prosím Tě, asi jsem blbej, ale jaký lízátko za zadním kolem??
Paráda
Vorle: tomu rikam uloznej prostor! :D ... peknej Warrior - libi se mi to lizatko za zadnim kolem :) koukal jsem na nej na ebayi, ale 4 litry! :(
morgan: díky za komentář :) potešil :)
Nijak zvlast me tyto motorky neoslovuji...jen ta Tva..nevim tak nejak k sobe patrite...Krasny fota mas...
čus, nějaký první fota tady: http://vorelul.rajce.idnes.cz/Warriorek_-/ Každopádně jsem mu již trochu odlehčil
treba se potkáme :D no jinak mi muzes pak poslat nejaky fotky / odkaz tvyho motocykletu :D
Ahoj, tak už jí mám taky doma a už Ti pomalu začínám věřit, protože to fakt jde. Škoda, že přichází zima Tak ať je krátká a třeba se někde potkáme na cestách, takových krasavců moc není...
Ahoj Vorle, dik :) no sam sem tomu neveril, ale tankovani do plne a potom vypocet spotreby nelzou :)
čus, super motka, taky do ní asi půjdu Ta spotřeba mne tedy udivuje, fakt se Ti daří jezdit tak úsporně? máš 10 bodků
Pěknej kousek a k tomu pěknej brutus... Opatrně ty zatáčky... 10b
Díky Tezetko :)
Krásný Warrior v super černé
Pohodu v sedle a čistou stopu po celou sezonu...
Posílám 10-ku
Krasavec
vsem moc diky za komentare! :)
Pěknej mazel . Přeji hodně spokojených a bezproblémových kilometrů . U mě určitě za 10 bodíků .
Super brko 10b.
Tak tohle nemá chybu!!! Rovnou jsme tam mrskli desítku! Kdyby to šlo, dali by jsme aj dvě! (za každého jednu) Přejem maximum zážitků!