Tak a začal sem konečně lítat :) je to docela záhul dává mi zabrat ale začínam si zvykat je to úžasná motorka :) teď ještě musíme pořešit elektriku ( světla dává do sítě jen 2,5v :..( ) Todle sou jedny z mojich prvních jízd na ní. Je to pila . Uhání jak drak . bude chvíli trvat než ji dostnau pořádně do rukou ale hrzoně mi to baví, o prázkách když to klapne tak ke konci byhcchtěl jet nějaký endruro hobby závod
Přikládám 2 videa
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Dodělal sem jedno kvalitnější video z materiálu z roků 2010- poč. 2012. Spusta veci kde jezdime, zkratka netočíme kvůli pohodlnosti. Nikomu se nechce slést z motorky a natáčet. Proto nemám natočené ani rychlé pasáže ani
| 16.01.2012 |
| 16.01.2012 |
Tak sem začal trénovat v Křiších na motocrossové trati je moc pěkná udržovaná tréninky jsou tam út a st od 2 do 7 škoda že to není přístupné každý den.
Video : http://www.youtube.com/watch?v=PWBsF2BPVso&feature=fvsr
| 04.09.2010 |
| 22.07.2010 |
Tak sem o výkendu vyrazil do Plas za kámošem cestou jsem naložil ještě jednoho kámoše a jeli k nim na Brutusy :-) . Cesta byla zajímavá protože na moje stupačky se museli vejít oboum nohy páč nemám zadní stupačky xD takž
| 30.05.2010 |
| 29.05.2010 |