renocar_brezen

• 8
  • 9
  • 10
  • 9.8

Vloženo: 26.05.2012, Uskutečněno: 26.05.2012, Stav tachometru: 38000 km, Zhlédnuto: 7x

Dneska jsem se projel Ostrava-Bystřice pod Hostýnem-Horní lideč-Prostřední bečva-Hukvaldy-Ostrava.

O to větší šok byl, když jsem přijel za našima na chatu. Kouknul jsem se na stav oleje. V okýnku nebylo nic! Dolil jsem tam litr oleje co jsem našel a furt nic!!! Zajel na benzinku, dolik další litr a teprve pak byla ryska "Full". Takže asi za 600 km mi motorka sežrala asi 2 litry oleje Krom toho se mi z ničeho nic rozštelovaly ventily. To je prkotina, protože hlava byla na GO tak si nejspíš sedly ventily, ale ta spotřeba oleje mě hrozně mrzí...

Motorka nekouří, nikde nic nekape, jen na SPZ a blatníku mám saze jak z nafťáku...

Takže buď kroužky (kompres to má perfektní), nebo gufera na ventilech (ty jsou vyměněné) ale vzhledem k tomu, kolik to žere, bych řekl že asi ty kroužky.

P.S. Před útokem na prodávajícího bych rád doplnil, že je to můj kamarád a samotného ho to zaskočilo, budeme to řešit společně

Hodnocení (0x):

Nejnovější záznamy v deníku
  • Video, sezóna 2012

Ahoj. Rád bych vám představil video, které jsem sestříhal ze svých vlastních fotek. Aspoň si trošku uděláte představu, kde jsem byl a co jsem zažil :-) http://youtu.be/horuTZdSxEY

Typ: Reportáž
    Vloženo: 17.01.2013
    Uskutečněno: 17.01.2013
    Komentářů: 5x
  • Motor do opravy

Dneska to přišlo, vymontoval jsem motor z motorky a vezu ho panu Skulinovy do opravy. Žere olej, skoro deci na 100 km. Dále vyměnit rozvoďák, vyvažovací řetěz atd atd. Peněz do motorky zase nateče, ale snad bude už pak v

Typ: Odborný servis
    Vloženo: 14.12.2012
    Uskutečněno: 14.12.2012
    Tachometr: 50000km
    Komentářů: 1x
  • (asi) Poslední vyjížďka

Ještě jsem kupodivu motorku rozhýbal a nalítal ještě pár kilometrů. Ručička počítadla se ale nejpravděpodobněji zastaví na 49 900 km. Když jsem stroj kupoval, měl najeto 36 000 :-) Předpověď počasí už ukazuje docela chl

Typ: Vyjížďka
    Vloženo: 21.10.2012