Podařilo se mi dodělat mašinu a tak jsem ji jel minulou sobotu projet. Jenomže při jízdě jsem zjistil, že to jede jen na půl plynu, takže podtlak moc nefungoval a přední brzda jako by tam ani nebyla. Doma jsem to proto ještě jednou rozhodil, vyčistil jsem kohout a membrány a trysku a opravil destičky. V neděli jsem to jel vyzkoušet a asi po 6 km jsem vzal za plyn a mašina vyrazila jako divá. To se povedlo. Bylo to opravdu bordelem pod membránou. Potom jsem ještě vyzkoušel brzdu a hned jsem lehnul. Dnes jsem se po týdnu vrátil z nemocnice. Mám pět zlomených žeber, ale fakt nevím co mi je zlomilo, jestli jen ten pád a nějak díky řidítkům jsem si vrazil loket do žeber nebo jestli mě vzala zadní opěrka, když šla motorka přes mě. Jistý je jen jedno. předkopy není dobrej nápad, když tam nemáš ještě normální stupačky a taky, že se to budu muset dost předělat ve stylu jízdy. A to jsem jel tak max do 40ti km. Motorka je ale v pořádku. Předkopy držáky na brašnu a řidítka ji podržrely, tak že se jen poškrábal kastlík na airboxu a drobnej oděrek je i na otáčkoměru. Tak takhle jsem začal. Zasranej prach na krajnici
Vlastník | cyklostylus | |
---|---|---|
Vloženo | 19.2.2013 | |
Aktualizováno | 1.6.2014 | |
Zobrazeno | 2 249x |
Hlavně brzké uzdravení
a co nejdřive do sedla.At se daří
Ufff,tak to je síla,hlavně se brzy dát do kupy a bez následků .
OH...tož se dé rychle do kupy,zoncna se konečně začala probírat
OH...tož se dé rychle do kupy,zoncna se konečně začala probírat