Dne 31.5. Jsem byl domluvenej s Ivem že mě doprovodí do práce,a taky se tak stalo Ivo měl dojed v 16:40 ke mě.Taky se tak stalo na minutu přesně,potom jsme vyrazili směr F.M. Stařič 2.Na parkovišti proběhla menší konverzace a mezi tím dojel Tatík Pé s Jirkou Metalem.No a jelikož už jsme museli jít fárat tak Jiřík cca po 20 letech si sedl za mě jako baťůžek a já ho zavezl až k bráně.Držel se tak hodně že chytal až křeče do prstu.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Ráno jsem šel zkontrolovat zda motky startují a ouvej ani jedna obě dvě vybité baterky a tak jsem nastartoval TZRku přes startovací kabely a motka chytla pak už jen dobít baterku.na Hayabuse se to nepodařilo jelikož byla
| 08.05.2017 |
| 08.05.2017 |
| 9x |
Po delší době se podařilo TZRku opravit,což jsem vděčný Daliborovi,a tak se Evča konečně mohla projet sama na motce.
| 16.09.2016 |
| 04.09.2016 |
| 10x |
Pozvání od Nejvěrnějích Peti a Zdeňuli na nedělní posezení s baštou které se nedalo odmítnou a tak místo na motorce jsem to sjel v plechovce,jelikož mám obě motky nepojízdné.A tak autem vyrážím v doprovodu Dalibora,Tatík
| 09.08.2016 |
| 09.08.2016 |
| 6x |
pán je asi kariérista, když vozí náčelníka
Bohužel už na to nebil čas ,snad příště
Zoubek to pěkně napsal
ale chybí mi nějaká dokumentace toho tvého batůžka
Cesta do práce...Jedna nejhorších cest co znám ale zase na druhé straně podpora kamaráda potěší
Ja sedět za tak hezkym chlapem
tak se taky držim jako kliště,aby mi nezdrh někam za jinou