Včera jsem ujel zase 340 km.
Jel jsem dopoledne do autoškoly na jízdy do Poděbrad(20km), a po obědě jsem se jal projet do Mostu, do obchodu Autodíly-Cardo. Potřeboval jsem hned vyměnit objednané brzdové destičky za větší a zároveň to byla motivace na výlet.(ano, poštou by to bylo lacinější).Trasa byla: Nymburk, Benátky, Mělník, Roudnice nad Labem, Budyně nad Ohří, Libochovice, Hazmburk,Třebenice, Most a když jsem se vracel tak jsem zapoměl někde uhnout zpět a tak jsem pokračoval ve svižném tempu přes Bílinu, Teplice, (v životě jsem tady v těch končinách nebyl a ani v Mostě), Ústí už znám, Lovosice, Litoměřice-koná se nějaká výstava, z Litoměřic jsem vyjel blbě a to na Českou Lípu a tak jsem jel přes Úšťěk, Tuhaň,Dubou a z ní směr Kokořín a Mšeno, Benátky a Nymburk.
Co jsem jel po tý slavný cestě Dubá-Mělník tak to by nebylo by tam neletěly rejže pěkně za sebou
Bylo to krásný, vidět jak borci letěj a užívaj si tu silnici a výkon o kterým si mohu nechat akorát tak zdát., smál jsem se a trochu záviděl.
ještě připomenu, že Když jsem se pak dal směrem na Kokořín tak tam už ty cesty stály za houby, potkal jsem tam nějaký Varadero a dva kluky na Cruisrech. Ale krajina krásná, skály, údolíčka s chalupami a pastvinami.
Dokončím příště + foto
Vlastník | jarolim | |