Petře, Petře co nám to děláš ?
Nejdřív hodinu otvírám nějaký obrázek z názvem hlava a když se nakonec podaří zjistím, že ta hlava je Tvoje.
Uzdrav se nám rychle, ať můžeš jezditi.
No a na to se muselo reagovati / už nebyl Peťule v nemocnici / takže kdo mohl vydal se spolu pospolu směr Nový Jičín.
Nakonec se přepadovka zdařila ač vlastně dopředu avizovaná a zapomenutá v prostoru a čase a to je vlastně dobře, bo co nevím nepovím.
Děkujeme Vám oběma ( Petře a Zdeni ) za pohoštění a doufám, že sousedé s toho nejsou v šoku doteďka.
čekáme
amerika je tu
u Petra
obraz v obraze
super
co jsem to vlastně chtěl ?
chutí Přemkovi
ubejválo to rychle
tak zas někdy
nešťastná ta hlava
bill56 ... Já určo né,ale Zoubek se potuloval po kraji
Jely sme z Kohútky a u cesty povědomá postava Zúbek, snad oko zahlédlo správně
Jirko nestáli jste včera odpoledne u cesty směrem na Bílou
Kolic... Ivo nic nekupuj, peníze nevyhazuj je tu nový modní trend...ala America
Kolic...Ivo,Ivo Ty nádobo humoru
Kolic ... .
Ha - už jsem do rozklíčoval,
ti co nemají doma navařeno a upečeno tak vyhledávají slabá místa mezi Nejvěrnějšími (úrazy, smrtelné choroby a nedostatek hotovosti na benzín a tak podobně), aby pod záminkou soudružské návštěvy vyžrali lednici.
To byla legrace,
taky bych se zúčastnil - nebýt toho hicu a já nemám motorkářské polobotky, motorkářské kalhoty s krátkou nohavicí, otevřenou přilbu, atd. atd.
Ale v pondělí si projdu motošopy a pořídím si hadry na následující přehřáté období, abych mohl přežívat na mojí krasavici KTM990 SMT i v těchto hicech!
Tak se pozná dobrá parta ale hlavně kamarádi
No ... pozitivní myšlení udělá taky velký kus práce a k tomu jste přispěli . Jechali jste a to je správné .
Wildaja... Na hojení to asi nemá účinek ale povinnost to je něco jinýho, museli jsme jechat
Ta poslední fotka vypadá i teď ještě hrůzostrašně . Je fajn, že si uděláte čas i takto na setkání .
On člověk přijde aspoň na jiný myšlenky a pak se to všechno hojí o mnoho líp .
eště že má bezva rodinu která ho podrží tak at se brzo uzdraví držím palce
supr den strávený s bezva bandou Dík Petrovi a Zdeničce za skvělé pohoštění
Díky za návštěvu Všem
Fajná jízda díky perfektnímu vedení náčelníka a skvělí hostitelé Zdeňka-ošetřovatelka a Petr - zraněný bojovník důkazem že nám chutnalo budiš foto ... a nejen Zoubka
Přepadovka za marodem , to se cení
Fajná přepadovka Péťo a Zdenulinko moc děkujeme za pohoštění
supr a toho jídla uf to musel být i Zoubek nadmíru spokojen
Dobra toakce už se těšim až ho přepanem na chaloupce
Moc superky den s přáteli u našeho zraněného kamaráda bylo to moc fajn