Díl první.
Beskydy - Krásná - Zlatník - chata Florián a tam kdo, co ?
Prostě Ti co je jim drahé přátelství i mimo dvou kol, Protože ví ,že je v tom i něco víc.
Skláním se před váma a mocinky děkuji za 100% mazec. .
Znáte Mě ,psaním se neživím ,ale von to někdo napíše a sepíše do posledního puntíku .
Děkuji Nejvěrnějším ,že jste přijeli a snad i na chvilku zapoměli na strasti života.
DĚKUJI !
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
B-) Vše proběhlo jako v té scénce...Včera , dnes a zítra.
Včera nafoceno a dán inzerát. Dnes prodáno a odvezeno. A zítra...? (s)
| Prodej |
| 26.04.2016 |
| 26.04.2016 |
| 51x |
B-) Zahájení motocyklové sezony 2016 ve Frýdku-Místku s Motoklubem Cannoneers. (y)
(s) Avizované špatné počasí se asi vyřádilo někde jinde a ty tři kapky co padly při vyjížďce berme jako bonus dne. :-P
Dík kluci a h
| Vyjížďka |
| 23.04.2016 |
| 23.04.2016 |
| 44x |
:-( Tak se bohužel stalo, že po 2,5 letech odešel jeden článek v baterce Exide. Může se to samo stát, ale baterek na Shadulku je poskromnu a cenově jsou posunuty někde jinde. Slovy našeho Zoubka ( ty vogo ,za tu cenu kou
| Koupě |
| 19.04.2016 |
| 19.04.2016 |
| 28x |
Tuareg-Tengai ... Romane není všem dnům konec
Jirko hrozně rádi sme tam byly a poznaly všechny osobně děkujeme za pozvání a pohoštění škoda jen že sme mosely jet dom tak brzo
Pavluška ...My Vás taky
supr krásné setkáníí díky a mám Vás ráda
marosH...
Zub47... Jsem moc rád Přemku, že jsi to přežil
Byl to děs!!!Byl to hnuz!!!Tolik motoblaznu na jedne hromadě Tak se nažrat vinikajiciho gulaše,kolačku a zase se opit suprovym krakonošem Diky za vše padesatnici a všem ostatnim za suuuuuprrrrrrr akci Zub,Paja i midlifič.
babula ...Já děkuji bráško
Jiříku , děkujeme
tatíkPé ...Je to škoda, ale na společné fotce jsem Vás připnul, zítra uvidíš
Škoda jen, že jsme museli tak brzy od tamtud vystřelit .
tatíkPé... Taky za vše děkujem
Jurek, bylo to prostě senzační, díky za fšeckno, rád jsem se s Vámi všemi setkal a mluvím i za bobinu (maminu-dominu ) .
Tady je několik málo fotek a videí :
//petras11.rajce.idnes.cz/Double_50-ka,_Zlatnik
SonyLee... Libore děkujeme
Pěkné, vydařené, hosté z jihu děkují za pozvání na sever i za přání šťastného dojezdu - provedeno / vykonáno
-Jandys...
Dobrééé
Evikshumi...Však Ty si Eviku byla supr no ni
mili001... Jj banda Nejvěrnějších kde se vaří, tam se nám daří
Mocinky děkujeme za pozvání a suprovni pohoštění byli jste užasní
shumi-p...Děkuji, děkujem a už zas něco plánujem
Suprovní mega jízda mocinky děkujeme s Evčou za pozvání na gala den s tou nejlepší partií přátel kterou známe
Sešla se ti pěkná banda
-Jandys-...Je vidět Igore ,že jsi srdcař bo to počasí fakt stálo za psí štěk
No zas dobrá sešlost,škoda že jsem zakufroval a tímto promarnil skoro celou hodinu co mi chyběla být s vámi Ani to špatné už podzimní počasí nám nezkazilo náladu a já za sebe taky děkuji a gulášek byl skvělý
Wildaja...Dík za vše říkající komentík
DRU1972... Moc rád jsem Vás spolu se Zdeňčou opět postiskal
Ta buchta mňam, ja chci ještě. Nejsem nenažraný ,ale miluji manific papů a tato buchta k nim patří.
Ještě jednou všem spolu se Zdeňčou děkujeme za příjemné odpoledne.
A i když to tady píšou všichni přeevveelliikkaannsskkééééé díky Jiříkům a Soničce.