...neb je středa a na motorku je třeba.
Deník je vlastně o tom, jak se příroda ukládá ke spánku.
Bohužel pro nás je to realita, která se pravidelně opakuje.
Takže, co když to bylo dnes už naposled. Neváhal jsem a vyjel ještě jednou a když počasí dovolí vyjedem i na štědrý den jako loni.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
B-) Vše proběhlo jako v té scénce...Včera , dnes a zítra.
Včera nafoceno a dán inzerát. Dnes prodáno a odvezeno. A zítra...? (s)
| Prodej |
| 26.04.2016 |
| 26.04.2016 |
| 51x |
B-) Zahájení motocyklové sezony 2016 ve Frýdku-Místku s Motoklubem Cannoneers. (y)
(s) Avizované špatné počasí se asi vyřádilo někde jinde a ty tři kapky co padly při vyjížďce berme jako bonus dne. :-P
Dík kluci a h
| Vyjížďka |
| 23.04.2016 |
| 23.04.2016 |
| 44x |
:-( Tak se bohužel stalo, že po 2,5 letech odešel jeden článek v baterce Exide. Může se to samo stát, ale baterek na Shadulku je poskromnu a cenově jsou posunuty někde jinde. Slovy našeho Zoubka ( ty vogo ,za tu cenu kou
| Koupě |
| 19.04.2016 |
| 19.04.2016 |
| 28x |
rici07... No jo no, vždy není posvícení , ale koukám...světlo na konci tunelu je uzřeno
Krásný a barevný podzim je k nezaplacení letos sem podzimní vyjížďku vynechal vlastně celá sezona se mi nepovedla z různých důvodů mimochodem pěkný fotky
babula... Jasný, že to jde bráško, ale pracovní povinnosti to kazí
Moc hezký , ale nelučme se . Ještě pořád to jde
Krásný fotky
Dalibor1983... jo a sníh nemusím brrrr
Pěkně načelniku, jezdíme dokavad to jde a jedine co nas zastaví budou opět zaskočení cestaři že napadl sníh
Mann... A to jsem k tomu nepotřeboval ani googl
Vidím Jiříku, že jsi v JČ a literatuře bedlivě naslouchal recitaci soudružky učitelky
Ano, je to "retardovaný úryvek" z Vodníka
Mann...Asi vodník .že ale ten už asi taky spal.
A pod topoly podél skal, na rozlučku zatleskal
Heny22... Tak to sů rád
naposled to letos nebylo
owenovic... Dobře Honzíku, jezdil jsem aj za Tebe
Krásné fotky,Jen jezdi dokud to ještě jde. Já od rána do večera jsem v rachotě,takže jezdíš i za mě
PBM2...Dík a informace o hrázi na Šancích určitě příjde vhod
tatíkPé... Né nemám, je to z mobilu, ale trochu jsem si pohrál v PC
perádní fotky,nádherné barvy podzimu
Taky jsem byl včera na projížďce, ale tak pěkné fotky jsem nenafotil.
Bo jsem ten telefon ani nevytáhnul.
Pěkné fotky, máš nový foťák ?
Fakt pěkné fotky a i to počasí zatím přeje. Nebýt po operaci a na "N", hned bych taky aspoň kousek vyrazil. Před pár dny jsem byl na Šancích, když jsem měl vycházky, při cestě na hřbitov, a koukl jsem se, jak to tam vypadá. Pro informaci všem: do listopadu 2018 tam bude probíhat rekonstrukce hráze, přelivu, atd., takže pokud někdo měl v plánu cestu teď nebo v nové sezóně jako romantiku na hráz, je to uzavřené z obou stran. (to jen jako reakci při pohledu na fotky z Olešné). Tak ať to jezdí a hlavně bezpečné návraty
Skvěle Jiříku
shumi-p...Takže včera, dnes a zítra
Pěkné fotečky ,taky jsem byl dnes na motce a vlastně i včera
Zub47... No, že by ?
Nadherny podzim a do štedreho dne ještě nalitame kilasku
istonbike... No Igorku ,bylo to všelijaký dneska, jechat či né, ale jsem rád, že jsem vyjel, bylo parádně ni zima nebyla
Jiříku nádherné fotky taky mi to kroutilo rukama bohužel jen s klíči v práci