...tak dlouho jsem je chtel,az nakonec stestena pro me, smula pro druhyho, pristali u me jak blesk z cisteho nebe. To plukovnik od pražáků koupil moto i s hadrama, ale nejak ho ta jeho LC8 nepresvedcila o svych kvalitach a tak sla do inzerce. No a kdyz byli u nas tak mi dovezl na vyzkouseni jine hadry ale byla mi velikostne jen bunda, kalhoty ne. No a po projizdce kdy byl nasrany ze ho boli karpali a to takovym zpusobem ze si drzel cely vecer ruce, jak ho to bolelo, mi rekl, at si vyzkousim jeho hadry, nebot moto pujde urcite z domu. Hucel jsem do nej at to nedela, ze si ji musi sestelovat k obrazu svemu, ale byl rozbodnut.
A tak mi po prijezdu domu vola, ze teda jestli chci, jsou moje. Nikde jsem cenu tech hader nevidel, bylo mi receno ze stali neco kolem 930€ v rakousku no a ja je dostal za 13500kc. A kdybych to tu nenapsal tak myslim ze nikdo nepozna ze jsou nekolikrat pouzite. Maji nadherne barvy a ja se hlavne citim cool, krome teda tech hroznych, rozbitych bmw bot. Na vanoce prijdou nove.
Vlastník | fanty-pepik96RR | |
---|---|---|
Vloženo | 4.2.2015 | |
Aktualizováno | 5.2.2015 | |
Zobrazeno | 3 169x |
Mireček opravdu exustuje a je do puntíku přesně takový, jako je o něm slyšet . Pepo SW motech padáky jsem několikrát nechtěně otestoval a nemáš co řešit. Jiné se mi hýbaly a jak správně píšeš, bál jsem se, že nadělají spíš více škody... Cena sic vyžší, ale makáš jako šroub, tak si kup co Ti dělá radost a neřeš to.
Fešák !
Tak srandu si ze mně děláte pacholci.
Abych vás nedojel zkontrolovat 😉
Za přízrakem jedu zitra na chatu primo z prace
Tak o Mirkovi nevím, neb ho dodnes znám jen z vyprávění Takže dle mého je to jen vymyšlená postava, neb takový člověk, jak ho popisuješ, prostě existovat nemůže (a veškeré fotky s ním jsou fotomontáž ) Já vím jen o Qwertovi
Jelikoz ho uz ma Mirek tak ho nechci. Ale jeden cas jsem o nem taoy uvazoval. Staci ze to u me doma vypada jak v obchode
další oranžový mužíček... ještě medailon na krk s logem KTM
Ahoj Igore, jsem totalní zaslepenec. I na vodě lítám, tohle jsou fotky z minulé neděle, čekám jen kdy mě pošle k zemi, letos to bylo 5x z toho 2x v lomu, jednou to mám natočené, jak z mobilu tak z přilby a je to docela prdel . Na asfaltu ani jednou. Ted sháním od sw-motech padaky. Líbí se mi jejich robustnost, propracovanost a jejich cenu jsem taky ochoten akceptovat. Ty moje stávající kdyby dostali víc do těla určitě mi udělají víc škody na moto než že by ji ochránili.
Tenké rukavice co ted používám i v tom hnusu venku jsou velmi příjemné a to je mám jako pozornost od Mirka. Jsem s nimi navýsost spokojen. I když už mám druhé, nebot prvním jsem utrhl límec co obepíná zápěstí v rumunsku.
Letos budou vánoce velmi bohaté
Tak teď už jedeš sladěn v barvách značky i moto,parádní
Diky
To bude ted reprezentace .Tak at ti slouží