Dnes jsem vyměnil originální papírový vzduchový filtr za bavlněný, velice pěkně zpracovaný filtr Simota.
Musím říct, že o této značce jsem toho moc nevěděl, ale když jsem zhlédnul video na youtube a viděl přímé srovnání s filtrem KN, řekl jsem si, že dám Simotě šanci. KN filtr oproti Simotě vypadá trochu odfláknutě - žebra filtru jsou různě daleko od sebe a navíc je jich méně (=méně filtračního materiálu). To mohu potvrdit z předešlých zkušeností - v Suzuki jsem jej dříve míval (nyní Pipercross) a v autě mám KN dosud.
Uvidíme, jak se osvědčí :)

Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Triumph Twin Power - legendární britská firma, která na konci roku 2022 ukončila činnost vyrobila kit pro kompletní předělání systému sání.
Celý airbox šel ven, byl nainstalován moc pěkný hliníkový kastlik s podsedlovou
| Odborný servis |
| 03.04.2023 |
| 02.04.2022 |
Scram je enduro, takže potřebuje enduro stupačky. Tečka.
A teď ten dlouhý příběh. Kdo chce na Scrama stupačky, nemá moc možností. Dá se improvizovat a shánět informace na britských fórech, z jakých jiných endur pasují s
| Montáž doplňku |
| 10.06.2020 |
| 25.07.2019 |
Komentářů:
| 1x |
Je zvláštní, jak s každou výměnou low cost plastového nebo ošvindlovaného dílu klesá moje tolerance k ostatním dílům. Např. po tom, co jsem vyměnil světlo mi začala vadit plastová zrcátka a už teď vím, že další na řadě b
| Montáž doplňku |
| 18.07.2018 |