Tak i na mě došlo. Koupená Full HD kamera Kitvision Splash.
Vím, není to žádná špička, ale za 749 krone, no nekup to.
Tož jsme to hned s Igorem vyzkoušeli. Pro mě dostačující.
Vlastník | JirkaMetal | |
---|---|---|
Vloženo | 27.4.2016 | |
Aktualizováno | 20.10.2024 | |
Zobrazeno | 9 322x |
zain1... Super.
Tak už jsem ji testnul. Musím ještě poladit nějak ty režimy natáčení, co tam jsou, ale jinak to funguje dobře. Mám ji na řídítkách v držáku bez té plexisprcky na co nekradsi noze a vibrace skoro žádné. Nic méně stále budu testovat a ladit
Tuareg-Tengai... Vím, vím Romčo ,než pojedu k Tobě tak to vychytám.
Jirko je to bezva jen ty vibrace chtělo by to dobře odpružit nebo umístit na přilbu já měl stejný problém a byl jsem nucen to dát na přilbu nedalo se na to koukat jak se to rozvlnilo
kamera není špatná ale ty vibrace
tatíkPé... Už dost, podlamují se mě kolena.
Po několika desetiletích na šachtě odpružit v kolenou?? No nevím, nevím 😂 .
cmelda222... Všechno si to píšu ,abych to náhodou nezapoměl.
Jo a pokud natáčíš na záznam veřejný prostor, musíš mít tabulku s oznámením, že se natáčí a musí Ti to nějaká inštituce schválit a tabulka myslím tak 20x20 cm někde asi na plexi možná i vzadu.
Ale hlavně to odpruž v kolenou
cmelda222... Jiříku asi jsi to uhodl budu cvičit nebojsa.
Jiříku je to supr. Je to ale třeba odpružit v kolenou žádná helma. Chce to podřep
a nebát se a netřepat tak s motorkou...
ale jinak OK supr prémio
tatíkPé... Není to takové strašné, čekal jsem to horší.
Co se týče vibrací, možná by to chtělo nějaký ten silent blok .
Very dobré .
Za ty prachy
snorhule...
Concionator...
Pěkně! Tak to si asi rovnou odkliknu odběr kanálu... Už se těším na videa!
Krasna cena za tolik srandy
Super za ty prašule
mě se líbí i ten třes,jako bych tam seděla s tebou
istonbike... Oki Igorku,sranda musí bejt no ni.
Bylo to super Jiříku a omlouvám se za tu malou off vložku
zain1...Taky jsem na ni koukal.
Vypadá to dobře! za ty prachy! Já mám Sencora 3cam 2000. Zatím jsem jí ani pořádně nezkusil.
PBM2... Děkuji, určitě na přilbě to zkusím, beru to jako takovou hračku. Hollywood s tím dobývat nemíním.
Snaha se cení . Už bylo vše řečeno, na přilbě je video koukatelnější taky proto, že se mění úhel pohledu, střídají se strany atd., podle toho, kam se zrovna koukáš. A ty vibrace jsou o moooc procent nižší. Napevno uchycená kamera prostě reaguje i na nejmenší nerovnost, s tím nic neuděláš. Tak ať slouží
Jardas444... Já vím, chtěl jsem to zkusit
Jirko,montovat jí na motorku není dobrý.Jsou tam moc velké vibrace a nárazy.Proto máš to video tak roztřesený.Také jsem to poprvé tak zkoušel.Nejlepší je jí dát prostě na helmu.