Tak a je to tady. Bullda odzimován a už zase drandíme. Dnes prvních cca 140 km z Prahy kolem Řípu, přes Roudnici a Velvary zpět domů. Zima byla jako v psírně a počasí dokonce mělo tu drzost mě posledních 20 km pěkně osprchovat. Asi byl Bullík špinavej??!
Každopádně se těšíme na letošní tisíce km ve vlídnějším počasí
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Tak máme skoro za sebou další sezónu. Byli jsme s Bulldou na Balkáně (přes Rumunsko do Bulharska, Řecka, Albánie, Bosny, a přes Černou horu, cípek Chorvatska a Slovinsko zase domů). Byli jsme v Rakousku, na Slovensku, a
| Reportáž |
| 20.09.2023 |
| 20.09.2023 |
Komentářů:
| 1x |
Tak snad máme jarní vychytávky už za sebou, takže shrnutí upgradů:
Máme komplet repas vidlí, protože levá začala docela hodně téct - udělalo se to rovnou celé (servis).
Máme seřízené brzdy a novou brzdovou kapalinu (se
| Údržba |
| 04.06.2022 |
| 04.06.2022 |
Komentářů:
| 2x |
Tak jsme se letos konečně poprvé setkali ve větším počtu. Moje domovská banda Eat Wild ?? Moje první vyjížďka s bandou na vlastní motorce (do loňska jako batůžek). Setkali jsme se na Rabyňské vyhlídce a projeli se v krás
| Sraz |
| 18.05.2022 |
| 15.05.2022 |
Je to tenhle z Aliexpressu. Mám ho taky. Má obvodový zip na zvětšení objemu.
US $23.81 40%OFF | Motocentric Waterproof Motorcycle Tail Bag Multifunction Motorcycle Rear Seat Bag High Capacity Motorcycle Bag Rider Backpack
Pěkný
Co tam máš za brašnu? Taková by se mi taky hodila, ten kufr co mám je hroznej humpolec...
1 reakce
Jj je to tak jak píše kolega. Jsem s ní spokojená, vleze se tam spousta věcí. Jen teda objemovej zip nemá, buď ji máš poloprázdnou tak zaroluješ, nebo ji naplnis a vytahnes bočnice na plnou výšku. Mají to číňánci docela promakaný.
Super
. Tak potom bylo vše v pořádku
a kolama dolu
Vidím, že máš pusu jak jeden velký rohlík
1 reakce
Dík, Tobě krásnou sezónu a taktéž kolama dolů!
Super projížďka
Já už letos na Řípu byl, je to cca 14 dní zpět heč
2 reakce
Ahoj
Ale pěšky, viď? Nebo jsi jel na moto až nahoru???
Paráda, příští projížďku už bude počasí určitě o dost lepší.
Snad! Tak krásnou sezónu přeju