Na Štědrý den jezdím na vyjížd'ky spíš na kole, ale známý v práci mně zlákal na motovyjížd'ku. Plánovali jsme ji už asi týden. Setkání motorkářů na Štědrý den byla v okolí dvě - v Dačicích a v Pelhřimově. Otázkou bylo, kam jet - a v mém případě i na čem jet.
Rozhodnutí padlo ráno poslední den...silnice mokré, místy zledovatělé, takž padla volba na skútra. Přece jen Jawu 250 panelku jsem nechtěl špinit a nerad bych ji případně někde "položil". Ostatní stroje spí zimním spánkem. Skútr zvládá zimu lépe.
Setkali jsme se u pumpy ve Studené a společně jeli do Dačic. Tam u pumpy Benzina byl sraz. Přijelo asi 20 strojů. Jelo se do Telče, kde jsme si na náměstí udělali společné foto, vypili čaj nebo horkou čokoládu ( a někdo možná dvojitý grog ? ) a rozjeli se k domovům.
Počasí bylo moc hezké - sluníčko a asi 8 stupňů. Dačice jsou skoro bez sněhu, nižší nadmořská výška je znát.
Skútr dostal plnou nádrž naturalu 100 a já uvidím, zda ještě někam v letošním roce vyjedeme.
Vlastník | Milan1963 | |
---|---|---|
Vloženo | 20.9.2022 | |
Aktualizováno | 30.8.2024 | |
Zobrazeno | 1 625x |
dal jsem Ti supermajora (5hvězd) počasí na vyjížďku bylo perfektmí .Já najel kolem komína 60km
1 reakce
Díky za hvězdy. Počasí krásné.
Paráda, na Telč vzpomínáme se ženou, jezdili jsme na Hraběcí, Soví a Tetřeví chaty na silvestry a letní dovolené, a je to tam boží, do Mrákotína na lyžovačku
Bylo to fajn setkání. Mě ukazovala motorka 11°C. Tak zase někdy