Tak jsem doma zjistil, že paní Bubáková potřebuje novou helmu. Skoro o 9 tyček lehčí z nákupu v Bikers Crown Olomouc (nová výklopka Nexx X-Design) jsme hned jeli vyzkoušet, jestli čmelák uveze 2 lidi a jaký to bude mít vliv na jízdu. Mno, pokud ty 2 lidi jsou spíše menší (já 176 cm / 80 kg a paní Bubáková 170 cm / 60 kg), tak se to dá a i docela v pohodě. Větší váha nemá na podvozek vliv, ale je nutné jet pomaleji do zatáček - s větším zatížením ta polochlupatá zadní guma dává dřív najevo, že se už drží z posledních sil a malinko uklouzává. Motoru to bylo celkem jedno, že veze větší váhu...
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
..v TOMICu mi na zimu udělali "malý" servis (olej a filtr) ať mám na jaro klid. Další oficiální servis by měl proběhnout až v 9.000 km, ale jedna výměna oleje motoru navíc rozhodně neuškodí - dával jsem mu posledních 10
| Údržba |
| 30.10.2024 |
| 30.10.2024 |
Tachometr:
| 3100km |
... kupodivu stačí. Kámoš s loňským modelem Hondy 1100 Africa Twin mě v neděli po obědě vytáhl do Jeseníků zkusit, jestli mu budu stíhat. Adrenalinu jsme si užili dost - zapomněl jsem, že mám pár kiláků novou přední gumu
| Vyjížďka |
| 21.10.2024 |
| 20.10.2024 |
Komentářů:
| 2x |
Dneska cca 300 km v tempu na Moravskou Trebovou, Brno a zpatky. I nejaka polnacka-lesnacka byla. Nova stylova sklopna zrcatka a deflektor se osvedcily. Prevodovka si jen tise cvaka, spojka antihopuje jak ma, brzdy brzdi,
| Vyjížďka |
| 19.10.2024 |