renocar_brezen

• 8
  • 9
  • 10
  • 10

Vloženo: 23.06.2024, Uskutečněno: 23.06.2024, Stav tachometru: 1500 km, Zhlédnuto: 36x

Zase se něco došetřilo, dokoupilo.
Tentokrát ale z číny :D
- kryt chladiče
- ALU stupačky
- hrazda na navigaci
- navigace - nebo spíše CarPlay monitor

Vše se povedlo, bohužel Ali prodejci k ničemu nedávají návody, takže je to někdy pokus omyl. Hrazdu jsem třeba sundával i s plexi asi třikrát, ale snad to nakonec bude OK.
Pro navigaci nutno dodat 12V, použit káblík co vede do USB zásuvky - to mi ale pomohl kamarád ať tam něco nepoprasím.
Teď ještě scovaht konektor do smršťovací bužírky, ať tam nebije do očí, vybrat místo pro kameru a je to.

Další plán jsou padáky a blatník na zadní kolo, ale to až se zase přikutálejí penízky ;)

Hodnocení (0x):

Nejnovější záznamy v deníku
  • Výfuk a blatník...

Tak jsme se konečně rozhoupal a vybral výfuk :D Blatník jsem měl již nějakou dobu doma, ale nebyl čas na montáž. Blatník Pyramid, výfuk IXIL Sove - nerez verze. Teď proběhlo obojí, výfuk je otázka pár minut, s blatník

Typ: Montáž doplňku
    Vloženo: 23.10.2024
    Uskutečněno: 23.10.2024
    Tachometr: 4917km
  • Montáž doplňků...

Motorka se zatím zajíždí, montážníci nestíhaj, tak musím pomalu. Zatím teda montáž doplňků: - nosič kufrů SHAD + kufr SHAD SH59XL - kryty rukou včetně tempomatu od Sefismoto NC už vypadá dle mých představ, ještě

Typ: Montáž doplňku
    Vloženo: 20.05.2024