při probouzení kolem 13 hodiny jsem pod okny slyšel někoho jezdit na čtyřválci, říkal jsem si že asi bude hezky a to se po vytažení rolet také ukázalo. Tak rychle posnídoobědvat a ryhle tu špindíru nastrojit a vyrazit. Byl krásný den, v Nymburce a blízkém okolí bylo příjemně . Bez větru. U Lidlu jsem to za čtyry pětky umyl, dotřel mikrovláknem a vyrazil směr Dvory, Čilec, Straky, Zbožíčko, Milovice-Mladá, Benátky, Zdětín, Chotětov od kterého zjišťuji že se tady tím směrem už solí a silnice je bílá. Dále Nemyslovice, Velké Všelisy a sjíždím do pěkného údolíčka jímž teče Košátecký potok a koukám, že je všude jinovatka, jedu nahoru na Malé Všelisy, Boreč, Kluky a dolů k závorám u legendární žel. stanice Skalsko, kde je ale všude zase jinovatka a loužičky u krajnice jsou zamrzlé, dále tedy měním plán a nejedu na Bezděz ale domů a udělal jsem dobře, bylo to akorát protože 15 km před barákem slunce zapadlo a je to hnedka znát. Pokračuji na Dolní Cetno, Niměřice, luxusním údolím Strenického potoka přijíždím do Krnska, přes kraj boleslavi po 1/38 zase domů. Najeto 97km. Jinak ten boxer je praktický nejen na údržbu ale i praktický jako ohřívač studených rukavic které jsem ohříval při focení na horizontu s výhledy na Vrátenskou horu, Bezděz a v dáli Ještěd. Na Ještědu by byla asi větší klendra
Vlastník | elvis78 | |
---|---|---|
Vloženo | 25.9.2023 | |
Aktualizováno | 20.8.2024 | |
Zobrazeno | 2 454x |
Parádní výlet ten baworák je fakt nadhernej , jinak taky jezdim jak se dá
2 reakce
Malý výlet ale taky výlet, dík. A dík za chválu na motorku, zahřálo to u srdíčka
podle fotek to vypadá tak na + 15 .Právě jinovatka ,zamrzlé kaluže a hlavně nasolené silnice to mě už odrazuje.Sníh mě zaskočil jen jednou u nás u Zákoutí sice rovina ale byl to 3 km "hrůzy " už jsem byl smířenej s tím že Versyse pošlu k zemi soustředil jsem se jen na to aby to nešlo na stranu kde je lauf naštěstí to klaplo bez pádu.Taky obuté Pirelli Angel .
3 reakce
Jenže BMW- a to mě na nich sere- rozlišuje výbavy a to já nevěděl, když jsem to kupoval, neměl jsem ánunk že tam je ošizená elektronická výbava, přitom v řidítkách HW tlačítka jsou. Taky to má hloupý palivoměr, ukáže jen rezervu a nasrat
Ale i přes to ji mám rád
s těma valcema jsi to napsal dobře přeju krátkou zimu
Děkuji a nápodobně
Super. Jojo, válce jsou na sušení a nahřívání super.
Dík. Je to bezva
Ty jsi šílenec ! To já bych tedy už nevyjel. zrovna jsem si dneska říkal, že silnice jsou u nás Boleslavi celé bílé a namrzlé. Že už je to šílenství a o hubu tahat motorku. Nedá se nic dělat, musíme počkat zase do jara :( Ale 30.11. to je pěkné datum na projížďku.
1 reakce
ne ja nebýt šílený Nejvic bylo kdysi zima na Ještědu, jel jsem po snehu na Pirelli Angel, a vono to nechtělo jet dopředu
Taky jsem dnes jezdil. Byl minus jeden, ale dobré.
1 reakce
Slunicko vždycky pohladí i kdyz je zima
Prima výlet, já už bych se bál, na kluzku to neumím. No, moc to neumím ani na suchu
Ale ohřívač rukavic mám na motorce taky
1 reakce
Jo, bylo to faj, ty valce do stran to je boží