renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Vloženo: 03.04.2025, Uskutečněno: 19.09.2024, Zhlédnuto: 87x

Kombinace starých šrámů po předchozím majiteli a pádu ze stojánky ve větru (otevřené parkoviště, plachta a slná bouřka) si vyžádala opravu na krytech motoru / spojky.

Sprej s barvou na motor a aku vrtačka s brusným kotoučem slavily úspěch.
Obrousit, odmastit, přesprejovat.
Sice by to chtělo i trochu přetmelit, ale to až případně příště, z dálky to vidět není.

Z motoru jsem nic nesundával, jen olepil šrouby malířskou páskou a vykryl papírovou šablonou. Po půl roce od opravy to stále drží.

Hodnocení (0x):

Komentáře
context (13) napsal 04.04.2025 v 06:41

Pěkná práce

Nejnovější záznamy v deníku
  • Rozhledny a klášter Rosa Coeli

Krátká projížďka v nedělním slunečném odpoledni, cca 8-9 stupňů. Přes Žebětín do Troubska natankovat a pak přes Tetčice a Neslovice do Hlíny na rozhlednu Vladimíra Menšíka. Krásný výhled (Pálava, Dukovany, do Rakouska

Vloženo: 16.03.2025
    Uskutečněno: 16.03.2025
    Komentářů: 6x
  • Pernštejn

Po výměně oleje a filtru a vyčištění a namazání řetězu po zimě jsem zvažoval, zda dodělat údržbu, ale nakonec zvítězilo jarní počasí, takže výmenu brzdovky jsem odložil a vyrazil v pozdním odpoledni na první letošní vyjí

Vloženo: 11.03.2025
    Uskutečněno: 09.03.2025
  • Převezení moto ze zimoviště

Využil jsem pěkného počasí k převozu moto ze "zimoviště" v MTT Moto domů. Sice krátká cesta, ale letos první. Zároveň jsem vyzkoušel zimní motorukavice z Aliexpresu a osvědčily se výborně - na podzim mi v racingových p

Vloženo: 28.02.2025
    Uskutečněno: 28.02.2025