Skvělá motorka na vyjížďky i na delší cesty s dostatkem síly když je potřeba
Motorka koupena od jiný prodejce
První dojmy - Velká motorka, která je trošku těžší v klidu, ale po rozjetí nemá chybu, super zátah a zvuk, který dá o motorce vědět, když chceš:-). Ideální na klidnou pohodovou jízdu, bez zbytečného brzdění na krev, na to vzhledem k váze a brzdám nemá.
Motorku bych doporučil pro - Super motorka pro zkušené Bikery, menším postavám bych ji vzhledem k váze nedoporučil.
Doplňky na motorce - Při koupi bylo pouze plexi a brašny a tak jsem jí přes zimu dopřál Ježíška a dovybavil přední padací rám, předkopy, opěrka a plotny spolujezdce, nosič kufru, rolka, držáky nápojů, nerez rámeček SPZ, kryt zadního světla, rámeček předního blatníku a ozdoba orla, otáčkoměr, zásuvka 12V, držák telefonu, vyhřívané rukojeti, hodiny a teploměr na řídítka, rampa přídavných světel s homologovanými světly.
Wildu jsem si vybral kvůli vzhledu klasického choppera, a velmi dobré spolehlivosti. Chvilku jsem váhal nad postarším HD Fat Boy, ale po zkušenosti známého, kdy víc stál, než jel, a tak si koupil Wildu, s kterým sjezdil celou Evropu bez vážných poruch, které by si sám neopravil. První jízda z Českých Budějovic byla super, musel jsem si zvyknout na váhu motorky a velký poloměr otáčení, takže zatáčky v křižovatkách nadjíždět s obloukem, jinak hrozilo padnutí na stranu, ale po pár křižovatkách to bylo v pohodě. Moje celkové hodnocení po ujetí 2600 km. Motor zátah od volnoběhu s dostatkem výkonu, brzdy by mohli být trošku ostřejší, ale od dvoupístku nelze moc očekávat, podvozek je laděný měkce, což na delší trasy je paráda, ovladatelnost odpovídající, u spolujezdce jsou naprd stupačky, které jsem po pár jízdách musel vyměnit za plotny, nepohodlné pro moji partnerku a každou chvíli čistit podrážku z výfuku mě nebavilo, spotřeba 5l mi přijde v pořádku, poruchy zatím žádné.
Moc pěkný!! :)
Hezký a pohodový cruiser, s (dle mého názoru) s nejkrásnějším motorem, I když ty sis vybíral kvůli "vzhledu klasického choppera", jak píšeš.
Tak to ses moc netrefil.
Ale jinak přeju pohodu a hodně štěstí s tímto krásným strojem.
Parádní stroj
Přeju hodně šťastných návratů domů!