Co jsem se o ni dozvěděla musela jsem ji mít. Nemluvím ani o tom, když jsem ji poprvé uviděla...hned bylo jasné, že ji prostě chci! Ale sehnat ji bylo peklo! ?
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Honda CBR 600RR: Prý by mě neuspokojila ?
První dojmy - První dojmy z jízdy byli famózní? Tak krásně sladěná motorka je prostě úžasná. Trošku jsme si na sebe museli zvyknout, hlavně než se koupili nové pneumatiky. Po přezutí už to bylo žůžo labůžo ? Už jsme čím dál tím víc slsděné...
Motorku bych doporučil pro - Doporučuji ji všem, co chcou poznat kouzlo motocyklů Triumph ?
Doplňky na motorce - Proběhla výměna heftů (měla na sobě vyhřívané rukojeti). Od prvního majitele má výfuk Akrapovič...brutální zvuk! ? To bude zase bordel... Dále jsem nechala přešít potah obou sedel do vlastního designu (původní byl trošku protrhlý a moc se mi nelíbil).
Vybrala jsem si ji z toho důvodu, že mi byla doporučena. Prý mi padne víc do ruky. Pojede hezky od spodu, což by mi mělo po jednoválci sedět líp. Jízdní vlastnosti spolu budeme zkoumat v nové sezoně. Snad si hned padnem do oka. Jedno je jasné už se nemůžeme dočkat!
Daytona v téhle barvě je prostě nejvíc.
Moc pěkná raketka
Daytona je dokonaláááá mega moc...
Děkujííí