renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Myslel jsem si, že po litrovym fazeru nebudu mit banán na ksichtě,bohužel... směju se furt jak blázen po každý jízdě.

Více fotografii

Motorka koupena od FIRMA:KaraOne (Praha 10-Štěrboholy) - Super přístup,snaží se ve všem vyhovět.

První dojmy - Za prvé bych chtěl říct že jsem šel na zkušební jízdu pouze ze zvědavosti, nad tím že si ji pořídím jsem ani chvilku neuvažoval pač jsem motorku měl, jenže opak je pravdou.Pujčil jsem si ji na dopoledne a už po hodině jízdy jsem věděl že ji musim mít.

Motorku bych doporučil pro - Asi bych na to neposadil uplného nováčka, je to sice jen osmpade ale dokáže být dost divoká.

Doplňky na motorce - Držák SPZ origo yamaha pod sedačku.
Přední plexi yamaha.
Páčky M-Style zalamovací.
Vyfuk Scorpion Serket(bomba!!)

Nasedl jsem a hned mi přislo jak kdybych na ní jezdil 2 roky, zahřál jsem ji a pak to začalo, lehký plyn , který me vystrelil ze zatáčky jak blesk "ku*va ono to docela jede" po nějaký dobe co jsem jezdil jak pitomec zatáčkama a usmíval se jak kdyby jsem utekl z bohnic jsem si na rovince zapnul A-mode a byla to uplne jiná motorka ... reakce na plyn brutální a diky bohu ze má kontrolu zvednutí předního kola jinak bych asi dělal backflipy ješte teď.

Jízda perfektní , na A-mode ve městě trošku ucukanější ale žádná hrůza.
Brzdy super (a to ze fazer mel luxusní brzdy)
Motor, tak na to neni snad co říct ,táhne od nesmyslu do nesmyslu.

Jen přední vidlice by mohla být tužší a klasicky zvuk seriového výfuku nic moc ale slyšel jsem horší.
Spotřeba dlouhodoba 5.4L/100

Nejnovější komentáře

LRate
LRate napsal 31.01.19 v 16:46

Diky

Nate72
Nate72 napsal 31.01.19 v 16:21 10b.

Více komentářů