Jedná se o verzi pro USA. Koupil jsem ji v listopadu 2006 a původní majitel si ji dovezl ze států s cca 8tisici milemi a najel něco jen kolem 4tisic. Takže má mašina najeto kolem 12000mil a je jako nová. Hodně jsem se zadlužil,ale stoji za to!!!
Zkušenosti: Po menším experimentování s řidítky, jsem konečně našel tu správnou pozici a nyní je jízda naprostý zážitek. Neuvěřitelný "krouťák" spojený se super zvukem je naprosto dokonalá kombinace
Cesty: Krásne zážitky s kamarády na Znojemské "První míli 2007", výlety po okolí, severních Čechách, Slovenských Tatrách atd.
Další info: Dlouho jsem vybíral co si pořídit na další a doufám, že dlouhý úsek života za motorku. Začal jsem se supersporty, které jsem dlouho sedlal, ale chtěl bych cestovat a hlavně jezdit pro radost, tak jsem se nakonec rozhodl pro pohodlný cruiser.
Pěkný...
Tak tohle je teda brko. Na tom se musí cestovat jedna radost a ještě je to pastva pro oči. Prostě míň než 10 bodů se nedá.
Ercéčko je špičkové BMW,přeju Ti pohodové cestování, navrátila ve zdraví s připomenutím, že nejslabší součástkou motorky je zadek, co na ní sedí 10, ahoj Majk
Ahoj tvůj Bavoráček nemá chybu a ta síla že? přeju jen super zážitky na cestách a suchou stopu a sluníčko nad hlavou měj se Baštík no a 10 ka je tam jasná, jak supernova
Krásný BMW a spolehlivost dávám 10b.Přeji mnoho km bez nehod a problémů