Kladivoun od Suzuki,Velká, nenáročná a hlavně parádní mašinka
První dojmy - Nebudu psát,že mi hned padla do ruky, to v žádném případě. Pro motorku jsem byl kousek od Ustí nad Orlicí. Ale pravdou je,že mi padla hned do oka - její barevná kombinace,mohutnost a vše co má opravdovej BIG mít.
Motorku bych doporučil pro - Motorku bych doporučil pro všechny co je baví endura
Doplňky na motorce - Padáky, Navigace, Přední progresivní pružiny
Psalo se 9.6.19 a já v ten den prodával svou Yamahu XTZ 660 Tenére. Jelikož jsem na ní neměl moc času. Stejně mi to nedalo a koukal jsem po jiných motorkách. Po třech dnech od prodeje jsem narazil na Bigařských stránkách na vysněného Biga. Hned jsem informoval dva mé kamarády co mají s těmito stroji větší zkušenost než já at mi poví co a jak.Po odborné konzultaci jsem si řekl, že se na něj zajedu podívat. Domluvil jsem se na sobotu, ano týden od prodeje Yamahy a jelo se. Motorka se mi líbila, i když měla pár maličkostí ,do kterých jsem musel zainvestovat, ale s tím se počítá. Takže 16.6.2019 jsem pořídil tuto motorku
Všichni tento stroj znáte ,takže se nebudu tady rozepisovat co a jak ,kde se cítí dobře a kde né. JÁ se zatím pořád s ní seznamuju oproti XTZ 660 Tenére je ta motorka někde jinde. Jinač se mi vodí a jsem ještě v některých věcech nejistý. Bohužel jako u Yamahy , na ní nemám tolik času. JO hold nadarmo se neříká, bez tréninku nět šampiona
Toho Biga máš fakt krásného!
Akorát je to teda 1992 a ne 1997
Jdeš si krásně za svým
a že máš málo času ?
Našel sis cestičku i směr, který tě baví.
Krásný stroj, poctivý, barevně lahůdka
Na to, co je právě důležité se čas vždycky najde a splní svůj účel.
Jezdi Honzi s rohlíkem v kebuli a nechávej za sebou jen radostně zvířený prach
Po létech i po čertech pěkná a svou univerzálností hodně schopná motorka
.Suzuki má vlastně z mého úhlu pohledu dvě absolutně nezaměnitelné ikony - Katanu a BIGa. Takže se o ni pěkně starej a taky vesele jezdi šampióne
Pěkný kousek