Yamaha XV 535 Virago DX. "Live to Ride" co dodat...
Motorka koupena od FIRMA:Iron Moto (Uherské Hradiště)
První dojmy - Splnila to, co jsem od ní čekal, pohodová, lehce ovladatelná motorka na klidnou kochací jízdu. Překvapila mě její ovladatelnost, jak lehce se sní manipuluje, jak na místě, tak i za jízdy. Na živo byla menší, než působila na fotkách, ale na mou výšku 175 cm je akorát.
Motorku bych doporučil pro - Začátečníci, ženy, menší postavy.
Doplňky na motorce - Sada doplňků Live to ride - ledvinky, krytky na předních tlumičích, víčko nádobky brzdové kapaliny, kryt řídítek, rukojeti, krytky blinkrů a zadního světla, kšilt předního světla. Opěrka spolujezdce, podpěry brašen. Padací rám
Virago jsem si vybral jednoduše proto, že se mi líbila. Hledal jsem pohodovou motorku na klidnou, kochací jízdu a přesně to Virago 535 splňuje.
Jízda na ní je opravdu pohodová a bezstarostná díky snadné ovladatelnosti, řazení je přesné, brzdy dostatečné (váží cca 195 kg+ 75 kg já). Je schopná se rozvášnit i na 150 km/h ale na to není určená, nejlíp jí i mě je kolem 80-90 km/h. Líbí se mi jednoduchá konstrukce motoru, díky níž si s většinou údržby a oprav poradí zručnější kutil doma. Nespornou výhodou je bezúdržbový kardan, pouze měníte olej.
Slabin moc nemá, zmíním absenci kontrolky paliva, řeším denním počítadlem na tachometru a žádný úložný prostor, např. na lékárničku, to vyřeší brašny.
Už máme najeto cca 3000 km i ve dvou s dcerou (50kg) a spotřeba krásných 4,7l/100km.
Časem asi nejedeš na plnotučnější , ale žádnej spěch
Užívej a pohodu v sedle
Dobrá volba.