Silná a pohodlná s výborným podvozkem.
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Suzuki DL 1050 V-Strom XT: Posez, motor, řetěz
BMW R 1200 GS Adventure: Stav, ceny a ma ji opravdu každý
První dojmy - Přes počáteční obavu z velikosti a váhy skvěle padla do ruky. Výborně se ovládá, motor šlape na jedničku s dostatkem výkonu a je radost na ni cestovat.
Motorku bych doporučil pro - Myslím si, ze je to motorka pro dobrodruha a cestovatele, která v pohodě a bez ztráty květinky odveze dva lidi s komplet nákladem. Určitě chce klidnou hlavu, ostatně jako každá motorka.
Doplňky na motorce - Motorku mám vybavenou příslušenstvím na cesty: kufry, navigace, elektro, turistické plexi. Proste všechno, co podle mě na cestách potřebuju.
Přesedal jsem z “malého” Stroma. Vedla mě k tomu touha cestovat větší dálky a mít k tomu víc komfortu a síly v motoru.
Sedí mi posez, za širokými řídítky a na velmi pohodlné sedačce. Motor jedna báseň, ani snad neví, že jede. Točí nízké otáčky a přitom má výkon na rozdávání. Podvozek super, elektronika funguje na jedničku, stejně jako brzdy. Zatím z mého pohledu výborná volba a hlavně Tenerku nepotkáte na každým rohu!
Určitě je to výborná motorka
, rád se na ni někdy svezu.
Mám sice GS a vůbec mi nevadí, že ji "má každý".
Mně vyhovuje na 120%.
Jsem příznivec decentních tmavých barev, kombinací lesk/mat (i když to vždy u mých motorek neplatilo) a ta tvoje s těmi drobnými červenými doplňky vypadá naprosto skvěle... a hlavně je to SUPERTENERE
Díky za komentáře. Krátkou zimu všem a kolama dolů.
Moooc dobrá volba...tak hlavně opatrně, ať dělá radost a hodně zážitků na cestách
a jak se praví a i tahle Yamaha to potvrdí - TENERE SE NESERE
Přesně vím o čem mluvíš
. A hlavně ji nepotkáš na každém rohu...do kamene vytesat! Jo a máš moc pěknou barvu