renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Babettu pořídil vlastně syn s mým přispěním. Byl to šrot, který ani neškytl a polovina věcí chyběla. Povedlo se nám ji dát společně do pořádku a teď myslím ostudu neudělá.

První dojmy - Nedostatečný výkon Babett se zmiňuje všude, ale teprve, když na ni člověk sedne si uvědomí, jak moc je to pravda :) Dovedu si představit reálné využití jenom jako přibližovadlo důchodců na ryby, nebo pro rohlíky. Nebo jako frajeřinku pro punkově smýšlející fotříky :)

Motorku bych doporučil pro - nespěchající důchodce s akčním poloměrem do 10 km

Doplňky na motorce - nejsou

Co mě velmi pozitivně překvapilo byla dílenská kvalita zpracování motoru, převodovky a všeho, co se točí. I když je to technologie vyspělostí spíše z 50. let, která se stále dokola recyklovala, i při minimu péče jsou tyhle stroje nesmrtelné.
To stejné se nedá říct o rámu. Náš kus svařovali buď učeň, nebo někdo, kdo chtěl trhnout rekord v rychlosti svařenců do hodiny. Vše je oprskané, svary nejsou souměrné, někde jsou díry, prostě děs. Ale trocha práce s flexou, tmel a barva to spravili.
Pozitivní je stabilita při jízdě, které přispívají menší kola a nízký posez. Bál jsem se vibrací, ale opět můžu říct, že jsem to čekal daleko horší.

Nejnovější komentáře

Targus
Targus napsal 30.09.24 v 13:30 10b.

No udělali jste z ní opravdovou fešandu!
Paleček

Jinak tento strojek musíš brát tak, že to byla v éře soc prc vesnická náhrada za autobus do nedaleké práce (kolchoz, škola, eMeNVé) případně totéž namísto nákupní tašky na trase vesnická Jednota - lednička s pivem - tátovo gauč.

Jediné, na co bych upozornil - nikoli ovšem vytýkal, že 207 měly většinově nižší řídítka, ale opravdu nejsem znalec, abych tvrdil, že to máte JEDINĚ BLBĚ!

Zvláštní znamení - absence RZ a všeho, co s tím souvisí - dnes jasná výhra!

Ať vám to jezdí a přináší radost!

Více komentářů