Objevil se znenadání, domluven prodej -parking.
První dojmy - Ano, je to Savage. Ano, je to dobrý ročník. Ano, skutečnost odpovídá běžně dostupným informacím.
Motorku bych doporučil pro - Pro toho, kdo rád fotí v říjnovém plenéru, třeba..
Novou motorku jsem neplánoval, ale Savage bylo v hledáčku již před Imperiale. Vzal jsem jej pod křídla, protože mám rád staré triumphy (T309/312) i japončíky, a v tomto jediném r.v. byla tato BRG/cream kombinace, kterou dnes na nových produktech, spolu třeba s jinými klubovými anglickými variantami prostě najdeme jen výjimečně. Je to plnotučný exotický youngtimer, vycházející z hejskovského námětu vzít zákazníka na HD a vemluvit mu, že do města a okolí či pro baby bude jeho pořízení poměr cena/výkon možná i lepší? Výroba ´86 až ´19 dává tušit, že kus z r.2000 bude udělán postaru. Rozuměj lapidárně a přitom konstrukčně elegantně dokonale. O muškách se nebavme -vše zde objevené (a není toho moc) je řešitelné.
Krásna mašinka a v zelenej metalíze
Vložení motorky sem beru jako poctu zobrazení historie (tady žádná BRG/cream v registraci dosud zřejmě nebyla) a ne osobní prezentaci s jakoukoliv ambicí vyjma případného zkontaktování podobně zpřízněných jedinců a výměny jejich zkušeností či doporučení k tomu, na co si dát případně pozor. Placený od slova a fotky chválabohu nejsem a nebaví mě dále dělat autokoreci nebo přepisovat celé stati s tím, že se lépe vyspím a prozaická činnost je případně kvalitnější. Když je chuť a má to smysl, tak se něco přidává. Možná časem možná ne.
No, "k věci" jsi toho sice moc nenapsal, místo útrob motorky jsi nám nafotil docela hezkou strečku, ale co už s tebou...
Mohl sis vybrat daleko hůř!
Projet se na takové motorce bude radost.