Bohužel jsem neměl moc šanci jí projet, kromě toho když jsem jí kupoval, ale mám pocit že si s ní budu rozumět
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Honda XL 125V Varadero: Moc těžká a dražší
Loncin XM 125: Původně jsem chtěl motarda, ale bohužel než jsem stihl jednat se prodala.
První dojmy - Zkušenosti jsem měl jen z autoškoly na YBR 125 a fichtlů od kamarádů, takže to bylo úplně o něčem jiným, motorku která jde tak krásně do otáček jsem ještě neřídil, a brzdy oproti tomu YBR jsou taky úplně něco jinýho.
Motorku bych doporučil pro - Určitě pro začátečníky, a lidi menší postavy, kámoš co měří skoro 180 na tom vypadal docela komicky.
Doplňky na motorce - Od předchozího majitele je tak spínač navíc spínač na dálkový/denní svícení, úplně jsem nepochopil pointu, ale nezlobím se za to
Jak jsem již řekl, moc najeto nemám, víc informací poskytnu na jaře, ale na motorce mě hlavně zaujala nízká váha, (pro mě jakožto menší postavy ideální), nízká spotřeba (jsem přece jen student) a taky na 125 vypadá poměrně dobře. Jedinou jízdu co jsem na ní měl se mi jelo suprově, myslím si že si s tou motorkou budu dost rozumět.
CBR125 dala téhle kategorii smysl. Máš hezky barvy. Ať slouží a jsi spokojený.