renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 9.8

Popis motorky

Skvělý asfaltový univerzál, shodíš kufry a dáš "race" na okruhu a nebo ty kufry zase nahodíš a jedeš s GéeSáky na pořádný výlet

Motorka koupena od FIRMA:CarTec Praha (Praha 10-Malešice) - CarTec Praha mohu po letech spolupráce doporučit, panuje tam přátelská atmosféra a co se řekne, to platí.

První dojmy - Je to nezáludná mašina, dole krásně plynule tahá, ale není tam agresivita, nenutí tě jet pilu, ale tu pilu sakra umí, když to rozmotáš, je to festovej fičák

Motorku bych doporučil pro - Každému vyježděnému, kdo má rád pohodlí a přitom chce vysoký výkon a nové technologie

Doplňky na motorce - Navi ConnectedRide a topcase

Koupeno jako demo, vyjma vůle na spojkové páčce, vše v pořádku. Díky tomu, že jsem jezdil S1000R a GS (litrové XR je tak trochu kříženec těch dvou strojů) tak naprostá spokojenost, dává pohodlí a přitom oproti GS větší emoce. S1000R 1. gen. bylo agresivní, zvuk, podání výkonu bylo takové dramatické, tohle je úplně jiné, vážně dokud to neroztočíš, tak je úplný klid, pohoda, ale ten nářez, když podržíš plyn, usmíváš se v blembáku a vyluzuješ ze sebe podivné citoslovce
Brzdy super, na první dobrou dobře dávkovatelné. Pohodlný posez, i když ne úplně jak na GS, spotřeba bude taktéž vyšší než na GS, ale to se uvidí časem, litr navíc není asi nic, nad čím bych se pozastavil u tak výkonného 4-válce. Zvuková kulisa nic moc, je to slyšet opravdu jen v točkách, bude to chtít koncovku ze Slovinska, řekl bych. Taky budu řešit plégo, obě polohy toho standardního mě jdou přímo do mé C5 ve formě turbulencí a ta to nedokáže krotit, je to opruz, čekal jsem to lepší.
Musím vyzdvihnout quickshifter, ten je v porovnání např. s R1200GS LC úplně jinde, je až neuvěřitelně jemný, to jsem fakt čuměl. Každopádně je to vážně skvělý stroj.

Nejnovější komentáře

WhiteHarry
WhiteHarry napsal 18.03.25 v 17:10

Jj, je to tak, jak píšeš

464
464 napsal 16.03.25 v 13:37 9b.

Predvadecka z cartecu vid? Jel jsem na tom. Fakt dobra motorka. Zradny je, ze to docela maskuje rychlost, zaroven spodek trochu slabsi, nahore ale fakt hukot. Kdyby mela mpaket, tak jsem si ji odvezl.
Cartec osazenstvo velmi prijemni.

Robertak
Robertak napsal 11.03.25 v 18:59 10b.

pekna je, at to jezdi

WhiteHarry
WhiteHarry napsal 11.03.25 v 12:56

Všem přeji parádní sezónu a v naprostém bezpečí

Krkinen
Krkinen napsal 11.03.25 v 11:37 10b.

Více komentářů