Prodáno :(:(:( Byl jsem snou hodne spokojeny.Najeli jsme spolu spoustu km.Bez jedine zavady.Leti to jako ohen!!!
Ma ladeny vyfuk RP tuning-krasny zvuk,KN filtr aby se lip dychalo,drzak SPZ,tankpad GSXR
Tak o GSXRU zatim muzu rict ze je to parádní motorka. První dojmy z jizdy jsou vic nez fantasticke doufam ze jsem koupil dobře.
Uz jsem tam nalepil prouzky v reflexni bíle barve a motorce moc slusa...plus sponzoru na kyvku... imitace carbonu na víčku nadrze...červene čepicky ventilku...cerveny rukojeti harrIS racing...zavazicka do riditek carbon do špičky..bílé led parkovacky...cerveny sroubky v plexi...padací protektroy RD moto...žárovka napuštena xenonem(svítí to lépe)...sehnal jsem i kryt sedla...GSX-R je oproti předchozímu modelu podstatně kompaktnější a o trochu lehčí. Kromě toho má antihoppingovou spojku. Když se zadíváte na GSX-R z bohu tak uvidíte ty nádherné linie, které ji byly přiděleny. Všechny křivky a úsečky na sebe navazují. Nádhera.
Ta je brutální !:)
Pěkný, jenom já nějak nezkousnu tuhle barevnou kombinaci.Ale co člověk,to názor...znáš to
krásný