Yamaha sr, pohodová klasika kterou jsem si pořidil v červenci 2010 na ještě pohodovější vyjíždky.
Idealní motorka na krátké ale i delší vzdálenosti. Maximálně spolehlivá s malou spotřebou, motor pracuje už od spodních otáček a vubec jej není potřeba vytačet, také díky poměrně zasebou odstupňované převodovce se kvalty krásně sbírají. Cestovní rychlost 80 ale ochotně zrychluje i nad 100 km/h. Díky dobrému odpružení, pohodlnému posezu i pro vyšší postavu a výborné obratnosti umožnuje super svezení i na delší cesty.
Náádhera mám jí taky a sem plně spokojený 10b
Vše, co píšeš, je pravda. Měl jsem SRko, také tu nejhezčí last verzi po Scarabeu 150, a i když od té doby jsem jezdil pak na Hondě NTV i teď Sprintovi od Triumphu, tak jsou chvíle (a je jich hodně), kdy bych se jel jen tak courat s pohledem na ten pěkný budík, v pohodlí i pro 190cm chlapa a pod 3 l/100 km...Myslím, že spoustě lidí vklidu nahradí SR 500ku, je to jeden z posledních pěkných celojapan vzducháčů malé kategorie..nechají se s tím jet i dálky a dovolené. Super bajk.
Chlape pěkná mašinka jasných 10b a at ti slouží co nejlépe
Vypadá dobře
Jak to že jsem snad žádnou motorku tady z motorkářů nikdy neviděl v Litomyšli naživo?
Přitom po motorkách koukám možná víc jak po babách
10b
Je to fakt nádhera tohle klasické a pohodové eSeRko
10b s přáním pohody v sedle