Můj mazel Je to hyosung gt 125 2válec 8 ventilů s dohc rozvodem... Je to super stroj s perfektními jízdními vlastnostmi.
Motorku jsem přivezl dne 7.1.2012 s tím že byla padlá na místě tak nevím co je na tom pravdy každopádně jen kosmetické vady jako je promáčklá nádrž a pár škrábanců... Ale to vše vynahradí svými jízdními vlastnostmi..je moc pohodlná,skoro žádné vibrace jako většina 125 a na svoji váhu jde poměrně slušně za plynem (160 kg):D akorát teď mě čeká výměna brzdových kotoučů a přední pneu.. Je na ní nová řetězovka,zadní pneu a pár drobností až začne sezona tak naberu s motorkou nějaké zkušenosti a doplním...!
Moc pěkná dávám 10 budů. Jinak případné díly seženeš na těchto stránkách www.hyosungmoto.cz za perfektní ceny, specializují se jen na značku Hyosung
noo, koukám další hyosungáč
125tku máš pěknou a vypadá zachovale. Tak ať ti slouží, věřím, že bude a hlavně se nevymázni
dávám 10b
to je pravdatezko srovnávat ale jak jsem psal pokud nemá ty vady ktere jsem zminil tak je to dobrá motorka já jsem jen ted trochu zchejcaknej výkonem
precejenom 2 takt je trosku silnejsi ale ta spotřeba nekdy si zikmám ze to snad ani neni mozný
Díky za koment a za hodnocení
sice to neni žádnej beránek ale co jsem projel 125ky tak tahle prostě byla nejpohodlnější
Ale nemuzes to srovnavat s motorkou z autoškoly ty jsou většinou těsně před smrtí
Nemuzu hodnotit ale ja jsem na na jednom hyosungu sedel a teda co popisujes je presnej opak sice autoskolská ale stejnak motorka jela pri 3 pod 3 to nechtelo ject nad 4 to zacalo extremne vybrovat a(spojka a prevodovka total ale to pripisuju tomu ze je z autoskoly ale na poslední rychlost do kopce 60 sice ve dvou a to to byla 170 je opravdu málo a nemuzes rikat ze vsechny 125 vybruji uz sem na par jela moc jich nevybravola az na dandy 125 to jsem neudrzel nohy na stupackách ale jestli funguje jak rikas tak jasnejch 10b a hodne stesti a brzký jaro.