Yamaha YZF 600R Thundercat
Motorka koupena od Jakokubík - V pohodě :-)
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Honda CBR 600F: Catík je hezčí :-)
První dojmy - První jízda byla strašná :-D jsem myslela, že to půjdu vrátit, je to strašnej rozdíl a skok ze 125tky, ale než jsme dojela domů tak už to bylo lepší a lepšilo se to každým kilometrem :-)
31.10.2019 PRODÁNO
Dneska jsem si jí přivezla domů. Upřímně bylo první svezení na letišti dost strašný Oproti dváce to vůbec nezatáčí ale následná jízda domů už byla celkem vklidu, na silnici se jí asi líbí víc určitě to nějakou dobu bude trvat než si na sebe zvykneme, ale mile mě překvapila. Z motorek ze kterých jsem vybírala je nejtěžší, ale vůbec to není znát. Hodně mě překvapilo, jak v pohodě jsem jí zvládla v manipulaci na místě nebo pomaličký jízdě. Je to paráda Srovnávat jí s CBR se asi ani nedá, je to úplně někde jinde z výkonu mám zatím hodně velkej strach a respekt, tak doufám, že mi to dlóuho vydrží chci si jí pár sezón nechat a ten ZVUK!!! Konečně jsem taky slyšet Můžu teď zrychlit do kopce, no jsem trošku jako Alenka v říši divů Prostě a jednodušše prozatimní dojem- Bomba
tak já tedy taky přeji hodně nalítaných kilometrů bez nehod a žádné problémy
no jo ta je krasna doufam ze spokojenost :) samozrejmne 10B
Vítej mezi hromkočníkama hromkočice ať to je hromkočí, přeji hodně km bez velkejch hromkočpádů
já jí kupovala v sobotu tak to mě mrzí, přišel jsi o dobrou koupi
Tak to tys mi jí vyfoukla před nosem :D S tím majitelem od kterýho to máš sem byl domluvenej z pondělí na pátek, ve čtvrtek mu volám a nic, konečně to zvedne a prej no, je prodaná :D jo pěkná no, tak snad bude jezdit co nejdýl =)