Nádherná, česká (!) 125 s vynikajícím podvozkem a nádherným průběhem výkonu. Podrobnější info doplním na jaře, až něco odjezdím.
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
KTM Duke 125: Drahá
Husqvarna SM 125: Provozní náklady (2T)
První dojmy - Mám na ní najeto cca. 35km a zatím jsem velice spokojený. Proti Simálovi celkem změna (y) :D Podrobnější info doplním na jaře, až něco odjezdím.
125 si kupuju v 18 a to z jednoho rozumného a jednoho "maminčiného" důvodu. Jednak jsem nechtěl hned 600, ale chtěl jsem aspoň nějaký přechod mezi Simálem a dospělym bajkem, ale hlavně máma mi řekla, že pokud si koupim 600, tak to poleje benzínem a zapálí :D. Navrhla mi však, že když si odjezdím rok na 125, tak už se mi do toho pak nebude "montovat" :). Nakonec si myslím, že to bylo rozumné, poněvadž i samotná Blata umí celkem zadovádět.
Podrobnější info doplním na jaře, až něco odjezdím.
Pěkná! :) Mimochodem, také jsem přecházel ze simála na Blatovku.
Myslím, že tvoje mamka je rozumná žena a je skutečně lepší mezi 50ku a 6ti-stovku vložit nějaký mezistupeň
. Tak ať ti dělá motorka jen radost a dá jen pozitivní zkušenosti
. Jinak, 125Marek tají, že je taky zapálený Blatiska, který dojíždí na TUL, i když většinou tedy nechává motorku doma
Dobrá koupě. Zkušenosti Ti určitě předají kluci , co jsou tady na foru...
Hodně šťatných km. Udělal jsi dobrý krok, na 600 přejít ze Simála není rozumné. Mimochodem do LBC občas dojíždí na TUL jeden zapálený Blatista s bílou Blatovkou
Mooooc pěkná Blatka