Velmi dobrá volba pri menším množství peněz, příznivá cena za stejný požitek jako na HD.
První dojmy - První jízda respekt (po 20 letech na motorce), druhá jízda poznávání jak to ovládat (na jawě tolik přepínačů nebylo), další jízdy (cca 1 sezona) tříbení stylu jízdy a poznávání co "kawa" dovede a co jí musím dopřát (údržba a servis).
Po čtyřech letech najeto 42 000 km,naprosto bez problému,prováděn jen předepsaný servis,10/2013 nasazena 4 sada pneu. Pro cestování a kochání naprosto ideální moto, dostatek místa v kufrech,pro cesty ve dvou, domontáž nosiče na zadní víko kufru ideální (použil jsem nosič z Hondy Gold Wing 1800 + "vytočené" nerez podložky).
Pro spolujezdce dostatek pohodlného a v rámci cestování na motorce i bezpečného posezení.
Jasna desitka
Zajímalo by mne, jestli taky pozoruješ ten šum od sekundáru. I když v plné helmě to asi ani slyšet nebude...
A pro Tmaxe - proč by sis Voyagera neměl pořídit právě do důchodu? Já už v něm jsem asi 7 let a o slabší motorce bych vůbec neuvažoval
Nádherný stroj na pohodu gratulace
Souhlasím s tebou, kawa je koráb na kochačky a dlouhé cesty. jenom škoda, že v týhle kapotáži nedělají i menší VN 900, nejsíš bych si ji pořídil do důchodu.
T-max
To už je pařádný stroj dávám 10 bodů