Léty prověřený jednoválec nezapře příbuznost k motokrosové rodině. U téhle soudruzi dudáci neudělali odfuk převodovky tak byl trošku problém.
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Norton Commander: Počkám po výplatě.
První dojmy - Bezva podvozek, slabší převodovka která má pouze čtyři rychlosti. Motorku jsem koupil po starším pánovi jako druhý majitel. Podvozek snese i horší silnice. Bohužel motor a elektrika nepatří k nejlepším. Zapalování Ducati zatím funguje. Přední kotoučová brzda na muší váhu stačí. Spínačka už není na hřebík a na nádrž jsem dal uzam. víčko. Konečně po STK a na značkách.
Motorku bych doporučil pro - Vhodná pro mladé a schopné mechaniky. Jednoduchá konstrukce vhodná na naučení. Pro rybáře,zemědělce, do hor i mokřin prostě motorka do nepohody.
Doplňky na motorce - Nosič.
Nálepky od touratechu už jsou mírně sloupané.
Boční stojánek- machrovinka ze Strakonic.
Čízu jsem vzal na cesty do práce a akce s veteran klubem protože se s ní líp drží tempo s kývačkou a pérákem.Taky jsem ji chtěl zachránit protože jich moc není.
V podstatě na tomtéž jsem začínal v 17ti. Čz 476 oilmaster. a před časem z recese 487.0.-koupená v katastrof. stavu.
Brzdy a podvozek bezva. Elektrika tragická stejně jako u jawek. Motor tradiční vibrátor ale dostatečně výkonný.
Pohodlná ale na delší cesty to není.
Motorka se nejlíp cítí u autoelektrikáře a u mě doma v servisu. Momentálně je docela spokojená určitě mě za to párkrát sveze. Normálně jsou jednoválcové čezety schopné odcestovat nastartované k sousedům ale tady už je to trošku lepší.
Pěkná motorka s dobrýma jízdníma vlastnostma. Jak vychytávám problémy líbí se mě čím dál víc.
Koukám stejná práce. Ze zanedbané je najednou krasavice. Tak ať dobře slouží. Bílá je taky pěkná.
pěkný stroj, ať slouží spokojeně a hodně najetých kilometrů