Touha, která mě sžírala od mladistvých let se konečně mohla stát realitou. Loni jsem si udělal řidičák na velkou mašinu a už jen vybírat a najít si důvod.
Motorka koupena od FIRMA:Racing Team H.J.M. (Dobřichovice) - super
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Honda XL 700V Transalp: Nový už není v prodeji
BMW F 700 GS: Cena :o(
První dojmy - Je to úžasný pocit jít si pro vysněnou motorku do motosalonu a dostat tu novotinu do rukou. Super prodejce, skvělé jednání a tak je ta moje "Sněženka" doma. Dnes jsem dostal VT a tak hurá pro značky. Navíc musím poděkovat své druhé polovičce, která mě byla neskutečným motorem, abych si ji koupil a novou. Nestává se to tak často.
Motorku bych doporučil pro - Komukoliv kdo není blázen achce klidnou, poslušnou a úžasnou motorku.
Doplňky na motorce - padáky, reflexní proužky na kolo, tankpad a centrální stojan
Pokud nepočítám krátký přejezd z prodejny tak první vyjížďka byla směr Liberec při závodu starých Stadionů.
Krásně sedne do ruky a řídí se sama když jí to člověk nekazí. zkoušel jsme i dálnici, pěkně to fouká a je to nuda, ale utíkala by kdyby ji člověk nedržel otěže jako blázen.
Chytil jsem i první déšť( spíš pěknej průtrž) se staženým zadkem, ale "Sněženka" si držela stopu a ani nenaznačila nějakou neplechu. Je, ale pravda, že jsem začátečník a náklon fakt pořádný nemám.
Zatím drží 3,6 l na 100km.
A je to úžasná mašina
Pěkná
Rozumná volba pro začínajícího motorkáře. Ať Ti dělá jen radost
Dobrá volba. Ať slouží
Perfektní volba
Přeji Ti mnoho pohodových km v sedle.
Mooc pěkná, taky jsem o ní přemýšlel. Můžem někdy vyrazit na projíždku, bydlim hned vedle
moc pěkný stroj