Je modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá modrobílá...modrobílá.
První den v jejím sedle a naprostá euforie z ovladatelnosti. BMW prostě miluje silnice
První dojmy - To chce čas...tuším, že v sedle tohoto bavora něco projedu, ale to jsem vlastně projel na všech svých motech...takže u mě nic nového :-) Vzhůru na cesty.
Nebude to dlouho trvat a zvykneme si na sebe s bavorem
Je to trochu nezvyk přijít ze dne na den o dva válce, ale to se podá.
Tento hendikep BMW vynahrazuje ovladatelností a poslušností.
Taky je pro mě změna a přechod z digitálního na analogový tacho, zpět ke kořenům v tomto ohledu .
Srpen 2014 a dovolená ve Švýcarsku a Francii s tím to strojem byla prostě užasná záležitost.
Motka mě v pohodě dovezla od St.Moritze přes Locarno, Zermat a francouzské nejvyšší passy až do St.Tropez. Bohužel díky bolávemu zubu jsem musel zvolit rychlý přesun zpět a to ze St.Tropez na jeden zátah do Innsbrucku (noční přejezd Brenerského průsmyku - světla jí svítí skvěle). A druhý den přes Mnichov a Pasov zpět přímo do ordinace k zubaři.
Pro mě je to ideální stroj a smekám před inženýry modrobílé vrtule.
Pěkný stroj Po červenomodrobílé je to asi nej kombinace
Krásná motorka ale když se dívám na tvoje fotky nevím jestli je modrobílá nebo bílomodrá. Ale každopádně vypadá skvěle.10 bodíků
Modrobílá,modrobílá i moje jsou to oblíbené barvy!
Skvělá mašina v super barvách a na cestování asi vážně parádní tak spoustu šťastných km v sedle
pěkné barvy