Nejlepší Scooter na trhu. Hodí se do města i na cestování. Velmi pohodlná hračka na rychlé přesuny.
Motorka koupena od FIRMA:ACR auto (Borek)
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
BMW F 700 GS: Scooter vyuziji viceucelove. Motorka by byla pouze na cestovani.
První dojmy - Tak zatím najeto cca 200 km. Perfektní jízdní vlastnosti. Zatím jsem nemohl vyzkoušet jízdu nahraně, vzhledem k počasí. Není s ním problém ani ve městě. Jen ta celková hmotnost by mohla být nižší.
Motorku bych doporučil pro - Pro mladého člověka co má rád sportovnější jízdu a miluje německou kvalitu.
Doplňky na motorce - Přihrádka na telefon, originál plachta.
Tak v současné době najeto něco přes 6 000 km. Převážně delší trasy do zahraničí, ale i po městě. Teď pár mých postřehů.
Motor: Dvouválec je super. Výkonu bych řekl akorát.
Brzdy: Brzdy nejsou špatný, ale čekal jsem ostřejší nástup.
Ovladatelnost: Tady neni scooteru co vytknout. Je to prostě hračka.
Pohodlí: Ani po celém dnu ježdění v Alpách není člověk zničenej.
Podvozek: Celkově super. Drobné nedostatky jsou, pokud se jede svižněji na rozbité silnici.
Spotřeba: Tak z té jsem trochu v rospacích. Neustále si spotřeba sedá. V průměru jsem teď cca 4,7-4,9 l/100 km. Rozmezí bych viděl 4-5,5 l/100 km.
Detaily: Úložný prostor je geniální! To se musí nechat. V nepřízni počasí člověk ocení i vyhřívané sedadlo a hefty. Další fajn věc je stavitelné plexi.
Nedostatky: Váha scooteru! Podepisuje se na brždění i výkonu motoru. Dál bych uvítal ukazatel dojezdu, jako to mají motorky u BMW.
Jen te ubezpecim, ze treba F700GS, kterou mam (2014) tak dojezd taky neukazuje. Jen spotrebu aktualni a prumernou, prumernou rychlost a teplotu.