Spuštěna tipovací soutěž MotoGP 2015

V neděli je na programu první závod sezony královské kubatury mistrovství světa silničních motocyklů. V preview Velké ceny Kataru jsme Vás již informovali o pokračování soutěže o nejlepšího Tipaře 2015, kterou jsme pro letošní rok oblékli do nového kabátu. Věříme, že se Vám bude líbit.

Každý z čtenářů, jenž se bude chtít v průběhu sezony 2015 zúčastnit tipovací soutěže v kategoriích MotoGP nebo WSBK se musí nejdřív zaregistrovat, pokud už registraci má, tak přihlásit ve své administraci do jednotlivých soutěží. Postup je stejný, jaký známe z minulého ročníku.
Letos je ale nově připravena podzáložka Tipovačka (obr.1), která je nyní standardní součástí menu nabídky jednotlivých motocyklových disciplín sekce SPORT. Po jejím otevření (obr.2) můžeme vidět jako první čtveřici partnerů tipovací soutěže, kteří pro nejlepší tři TIPAŘE (MotoGP-WSBK) roku připraví zajímavé ceny.
Následuje aktuální seznam jednotlivých podniků obou šampionátů, kde jsou konkrétní závody seřazeny dle data jejich pořádání s možností přímého vložení vašich tipů. Součástí jsou dvě tabulky průběžného pořadí (obr.3), kde můžete vidět jak úspěšní tipaři jste v danou chvíli. Vyhodnocení výsledků u jednotlivých závodů probíhá vždy druhý den po jejich pořádání.

Jak na to?

V případě mistrovství světa silničních motocyklů – MotoGP 2015 je možnost tipovat na jeden závod, který jezdci královské kubatury v dané Grand Prix jedou. Můžete tedy typovat tři tipy na pořadí a nemusí to být zákonitě jen stupně vítězů (1-2-3).

Jak probíhá vyhodnocení?

To probíhá tak, že za shodu jsou 3 body, chyba o jednu pozici je za 2 body a chyba o dvě pozice je za 1 bod.

Příklad:

Tip na výsledek: 1. Márquez; 2. Lorenzo; 3. Pedrosa … výsledek závodu – 1. Lorenzo; 3. Pedrosa; 5. Márquez … bodový zisk za tip je vypočten následovně – 0+2+3= 5bodů.

Vyhodnocení celé soutěže?

Po skončení posledního závodu Mistrovství světa silničních motocyklů 2015 (listopad) dojde k finálnímu vyhodnocení a oslovení čtenářů, kteří obsadili v obou soutěžích první tři místa. První v soutěži MotoGP a WSBK vyhrávají pohár pro nejlepšího Tipaře 2015 plus věcné ceny. Čtenáři na druhém a třetím místě získávají věcné ceny. Co přesně to bude Vás budeme průběžně informovat, některé ceny ale zůstanou překvapením až do samotného vyhodnocení.

Vyhodnocení - TIPAŘ roku 2014

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist