MS Racing v Imole (1)

Na start devátého a zároveň předposledního závodu v této sezóně se jezdci týmu MS Racing ve třídě Superstock FIM CUP 1000 postaví do páté a šesté řady.

Matěj Smrž si vyjel místo dvacáté, jeho kolega Richard Cooper je místo za ním. Z 38 startujících se prozatím pohybují v polovině startovního pole a to rozhodně neúspěch není. Matěj zde jel naposledy v roce 2003, když si neslavně ve třetí zatáčce prvního okruhu závodu zlomil po pádu pravé zápěstí. Všechny tréninky dokázal dobře zúročit a jeho čas se tak pokaždé výrazně zlepšuje. Podle jeho slov by s trochou štěstí měl v zítřejším závodě bodovat.
Richard na velice krásném, ale technicky velmi náročném okruhu v Imole získal vůbec své první evropské body v této třídě (rok 2004). V roce 2005 na stejné trati opět dokázal bodovat a věří, že tomu tak bude i letos.
V devět hodin ráno se jede desetiminutový seznamovací trénink a start závodu samotného je plánován na 10:40. Závody je možné sledovat prostřednictvím televizního kanálu Eurosport 2.
(STK 600) – závod
Barry Burrell v dnešním závodě dlouhém 44, 631 km nezklamal svůj tým a opět dokázal po velice vyrovnaném výkonu získat bod za 15. místo. V kvalifikačním tréninku získal 20. místo, což pro Barryho nebyl příliš uspokojivý výsledek po velmi slibně zajetých volných jízdách. V závodě ale i přes to zabojoval a 36 startujících se prokousal na poslední bodované místo. V této chvíli figuruje společně s Italem La Marra na celkovém patnáctém místě, se ziskem 26 bodů.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist