Foto Inzert Provoz Najeto Cena
Revit boty Cayman black

Revit boty Cayman black

2022 1 900 Kč
Prodám nové nenošené boty značky Revit. Bohužel mi nesedí. Boty Cayman jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky na pohodlí a zároveň byly k dispozici pro jízdu na motorce. Tyto boty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nubukové kůže, změkčené tak, aby vytvořily neformální pocit, který očekáváte od tenisek. Speciální bezpečnostní prvky, jako je vyztužení paty, špiček a anatomicky tvarovaná kotníková hrana jsou samozřejmostí. Vlastnosti Měkká stélka OrthoLite® Insole X40 ™ Vyztužená konstrukce jazyka Šněrovací systém Perforace špičky, jazyka a po stranách Anatomicky tvarované Reflexní prvky Ideální osobní odběr na Praze 9, Ocelářská 9 (Vysočany). Inzerát je aktivní do smazaní. Vše je ihned k dispozici. Je možné se stavit.
iXS textilní Goretex bunda

iXS textilní Goretex bunda

2015 2 900 Kč
Prodám použitou Gotexovou bundu švýcarské značky iXS, velikost l, odpovídá 52. Materiál bundy 500 D cordura® 500 D airguard® a 630 D dynax®. Ideální osobní odběr na Praze 9, Ocelářská 9 (Vysočany). Inzerát je aktivní do smazaní. Vše je ihned k dispozici. Je možné se stavit.
Dámský textilní komplet iXS Alva

Dámský textilní komplet iXS Alva

2018 1 500 Kč
Prodám letní dámský textilní komplet od švýcarské značky iXS, model Alva. Velikost bundy i kalhot je L. Jedná se o letní komplet, který je vybaven chrániči ramen a loktů, včetně pěnového zadního páteřového chrániče. Kalhoty je možné propojit s bundou a vytvořit si tak celý komplet. I kalhoty mají chrániče kolen a boků. Materiál je 600D polyoxford s větracími mesh panely. Ideální osobní odběr na Praze 9, Ocelářská 9 (Vysočany) nebo Lázně Toušeň. Možnost poslat přes aplikaci Zásilkovny předem (79 Kč) nebo na dobírku (150 Kč). Inzerát je aktivní do smazaní. Vše je ihned k dispozici. Je možné se stavit.