Téma: Babis ven!!!
 
10.3.2016 v 15:58
Omlouvam se tem kdož se domnívají ze politika sem nepatří. Omyl patří jelikož dusledky politiky současné vladni garnitury zijeme dnes a dene. Kazdy den nam , největším vyznavačům svobody a volnosti, malej kousek svobody ustipnou. Kapralskou metodou na principu kolektivní viny utahuji srouby ve vsem a vsude. Tu nam zvysi pokuty, seberou policii možnost prevence v podobě domluvy, tu nam zprisni bodovy system, potom zase v podstatě nesmis nic přidat na moto kvůli STK, zprisni motoskolu nemluve o podnikání. Za tim vsim stoji genius moci Babis a jeho nohsledi u Ano, strany jednoho muže. Pod peřinou tzv . protikorupční revoluce krade v miliardach (v ramci zakona Babis sobe) obelhava nas vsechny a pripravuje revoluci uplne jinou.jednoho rana se probudime a pujdeme na úřad do fronty na výjezdní doložku a devizovy příslib. Ostatne agrofertizace Česka už je téměř hotova.Babis ma ted všechno potrebny aby dokončil oligarchizaci Česka a stal se jedinym mocnym vladcem nad naší svobodou.jeste jednou se omlouvam ale nedalo mi to protoze me to neskutecne sere a zajímá me názor ostatnich svobodomyslnych motorkářů jestli třeba si to nemyslim sám. Diky a uspesnou sezonu vam vsem.

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 17:19 | Nahoru | #16471
Medved> Ja jsem chobotnici dloho nejedl kvuli vzhledu, ale byla to chyba protoze to maso ja fakt vynikajici.

1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!

25.10.2021 v 19:32 | Nahoru | #16472
Mně to teda nepřijde jako nějakej zázrak... Když si vyzmu, kolik stojí DOBŘE udělanej humr nebo chobotnice, tak bych se za to luxusně nažral dobrýho bejčka 3x, ale jednou za čas je fajn mít změnu.

Chápu, že pokud se k tomu někdo neprožral, tak to nebude jíst jen proto, aby ukázal, že je světovej a ne socka z Čech, co má v kapse řízek s chlebem.

Letos sem donutil ženu ochutnat klepeto, ale asi jí to nenadchlo. Chobotnicí ani neochutnala.

Naposledy editováno 25.10.2021 19:36:03

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:08 | Nahoru | #16473

Yura píše: já jednou viděl v tv nějakej cestopis z Mikronésie, tam to ty ostrovani chytali a když jí zabili, tak s tím taky třískali o šutr.


Já to viděl v Egyptě, v Hurghadě na molu, jak s tím mlátil o beton až byl celý fialový Dvakrát jsem zkusil mořské plody, jednou v Egyptě a jednou na Šrí Lance, tam jsem měl myslím langustu ale ani jednou mi to moc nešmakovalo, spíš to ale podle mě neuměli uvařit než že by to bylo nic moc.

Co bylo naopak exkluzivní až jsem z toho chrochtal, tak krevety co nám servírovali v letadle Cathay Pacific jak jsem letěl z Hong Kongu, do dneška mám ještě schovaný ten jídelní lístek z letadla

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:10 | Nahoru | #16474

assassin píše: bill56> Kdyz uz jsme u tech tanecku, tak zkusime pripomenout napojeni americke tiskarny vizitek na ceskej server se zpravama? Nebo se vratime k soundaktoru u skodovek?



To by mě zajímalo jako co to je,ta americká tiskárna vizitek

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:15 | Nahoru | #16475
maco> tomu rozumím. Měl jsem v létě humra na 2 způsoby. Jeden ok, ale že bych z toho skákal nadšením.... , Druhej naprosto luxusní lahůdka.

Jak sem psal, chci to jen v TOP kvalitě nebo vůbec.

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:24 | Nahoru | #16476
PetrL3> Přesně tak, to není jako hodit klobásu do horké vody a finiš Langusta na Šrí Lance vyšla asi na tisíc korun ale bylo mi ji líto nakonec, to byla normálně škoda toho zvířete.

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:26 | Nahoru | #16477

maco píše: To by mě zajímalo jako co to je,ta americká tiskárna vizitek


Už se to táhne pár stránek, začíná to někde tady. Akorát je to proložené jinými konverzacemi.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:47 | Nahoru | #16479

maco píše: Jinak zrovna včera jsem to četl...

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ve-francie-se-premnozily-nenasytne-chobotnice-pleni-populace-krabu-a-ustric-40375892



to me taky dost prekvapilo, protoze posledni dobou jsem mel v teplejch mořích Evropy spis opacnej pocit, totalni ubytek chobotnic a prebytek muren.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:53 | Nahoru | #16480

gugo píše: to me taky dost prekvapilo, protoze posledni dobou jsem mel v teplejch mořích Evropy spis opacnej pocit, totalni ubytek chobotnic a prebytek muren.


Víš co mě zas překvapilo? Že nejlepší ryba co jsem jedl byla barakuda, jako labužník swordfish nebo blue marlin jsem sám nechápal

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 21:59 | Nahoru | #16481

PetrL3 píše: Mně to teda nepřijde jako nějakej zázrak... Když si vyzmu, kolik stojí DOBŘE udělanej humr nebo chobotnice, tak bych se za to luxusně nažral dobrýho bejčka 3x, ale jednou za čas je fajn mít změnu.

Chápu, že pokud se k tomu někdo neprožral, tak to nebude jíst jen proto, aby ukázal, že je světovej a ne socka z Čech, co má v kapse řízek s chlebem.

Letos sem donutil ženu ochutnat klepeto, ale asi jí to nenadchlo. Chobotnicí ani neochutnala.



asi otazka kde. Ja to tady v CZ moc nejim az na pár vyjimek, kde to je fakt srovnatelne drahy s tema dobrejma bejckama. Ale znam par mist u more, kde varej naprosto dokonaly veci a přitom je to fastfood kde se ji z plastu. Ze Všech nejvic nejlepsi je tohle Rosticceria La Piazzetta
+39 328 110 9703
https://maps.app.goo.gl/6jZSJLwNWFhySH6W9

proste luxus za par ecek.

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:00 | Nahoru | #16482

maco píše: Víš co mě zas překvapilo? Že nejlepší ryba co jsem jedl byla barakuda, jako labužník swordfish nebo blue marlin jsem sám nechápal



to jsem mel jednou na Korsice , prekvapilo me ze je tam docela malo masa na to jak je to velka ryba. Vic me prekvapila ropusnice.

Naposledy editováno 25.10.2021 22:02:59

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:04 | Nahoru | #16483

gugo píše: asi otazka kde. Ja to tady v CZ moc nejim az na pár vyjimek, kde to je fakt srovnatelne drahy s tema dobrejma bejckama. Ale znam par mist u more, kde varej naprosto dokonaly veci a přitom je to fastfood kde se ji z plastu. Ze Všech nejvic nejlepsi je tohle Rosticceria La Piazzetta
+39 328 110 9703
https://maps.app.goo.gl/6jZSJLwNWFhySH6W9

proste luxus za par ecek.



Protože u moře to je tam totiž všechno čerstvé, taky jsem se skvěle nažral třeba v Puerto Mogan na Gran Canaria ale myslím že podobně by to uklohnili kdekoliv na španělském pobřeží.

1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:14 | Nahoru | #16484
Dneska jsem zaslechl, že prý Miloš Zeman slíbil, že 1. ledna předá vyznamenání Karlovi Gottovi. A prý osobně

Češi jsou fakt smějící se bestie Jak říkal Heydrich, než ho ti Češi zabili

1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:16 | Nahoru | #16485
Jinak na co se třepu, tak na paellu s mořskými plody ale musím ji mít ve Španělsku u moře, to věřím že bude bomba.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:21 | Nahoru | #16486
maco> nevim jak na spanelskym pobrezi ale ja mam na pobrezi Italie a Francie par mist kde vim ze delaj neco dobre a rozhodne to jinde nedelaj stejne. Samozrejme v tom muze hrat roli nejaka momentalni nalada a nostalgie ale treba nejlepsi spaghetti alle vongole jsem mel na Gigliu v jedny zapadly restice naproti vraku Concordie, nejlepsi Paelu zatoka Lacona uplne vpravo, Nejlepsi tuna steak Il pescatore na Porquerolles, nejlepsi mix morskejch plodů kupodivu MNE ,to jsem zminoval před pár strankama. A pro L3 nejlepsi fiorentina Elba Marina di Campo a jmeno rstaurace si musim vzpomenout.

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:22 | Nahoru | #16487

1100Virago píše: Dneska jsem zaslechl, že prý Miloš Zeman slíbil, že 1. ledna předá vyznamenání Karlovi Gottovi. A prý osobně

Češi jsou fakt smějící se bestie Jak říkal Heydrich, než ho ti Češi zabili



A mi se zas dostalo ujištění že má duše je nesmrtelná, jak už dávno vím ale neškodí si to připomenout

Vaše starosti zabývat se ptákovinama bych chtěl mít

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:23 | Nahoru | #16488

maco píše: Víš co mě zas překvapilo? Že nejlepší ryba co jsem jedl byla barakuda, jako labužník swordfish nebo blue marlin jsem sám nechápal



Mas blízko k veprovymu viď

Jinak je hezky jak tu nadavame na Babise,ze se máme špatně a stocilo se to na přípravu drahejch ryb

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:25 | Nahoru | #16489

gugo píše: maco> nevim jak na spanelskym pobrezi ale ja mam na pobrezi Italie a Francie par mist kde vim ze delaj neco dobre a rozhodne to jinde nedelaj stejne. Samozrejme v tom muze hrat roli nejaka momentalni nalada a nostalgie ale treba nejlepsi spaghetti alle vongole jsem mel na Gigliu v jedny zapadly restice naproti vraku Concordie, nejlepsi Paelu zatoka Lacona uplne vpravo, Nejlepsi tuna steak Il pescatore na Porquerolles, nejlepsi mix morskejch plodů kupodivu MNE ,to jsem zminoval před pár strankama. A pro L3 nejlepsi fiorentina Elba Marina di Campo a jmeno rstaurace si musim vzpomenout.



Mno já vycházím z toho, že kdekoliv u moře to musí umět líp než u nás, to prostě není možné aby to bylo stejné

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:28 | Nahoru | #16490

zmulin píše: Mas blízko k veprovymu viď

Jinak je hezky jak tu nadavame na Babise,ze se máme špatně a stocilo se to na přípravu drahejch ryb



K vepřovýmu nijak obzvlášt¨, vzhledem k mé váze cca 69 kg

A dražší je možná jenom letenka, ryby tam drahé nejsou

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:51 | Nahoru | #16491
zmulin> Jestli chceš vědět můj přehled týdne, tak minulý týden po-út dančí klobásy, st- jelení klobása, navštívil jsem Lidl čt - pá - grilovaný candát se zeleninou, o víkendu kuře, dneska grilovaný hermelín s hranolkama, zítra budou kuřecí řízečky ale na vepřový časem dojde, to si uklohním šašlik ale v poslední době registruju že to vepřové stojí za hovno, jde to maso cítit nějakým svinstvem, tuti to sem tahají z Polska nebo z které prdele a bůhvíjak to je staré, to tak dřív nebývalo,

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 22:53 | Nahoru | #16492
maco> mno nevim jednou jsem jedl na Elbe nadivanou kalamaru a byla fakt hnusna. A nejhorsi lasagne co jsem kdy pozil byly na trajektu z Korsiky do Italie kupodivu s Italskou posadkou. A treba na pobrezi okolo Castiglione to stoji se zradlem dost za hovno.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 23:03 | Nahoru | #16493
maco> Já to tipoval kuli oblíbenýmu mecounovi/marlinovi.To připomíná veprovy podobně jako tunak hovězí

S tou mediteranskou kuchyni je to jako u nás s omackama.Kolikrat někde v ČR dostaneš tak na picu guláš nebo svíčkovou atd.,ze ani nevěříš proč se k těm jidlum tak hlásíme..

(reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 23:08 | Nahoru | #16494

gugo píše: maco> mno nevim jednou jsem jedl na Elbe nadivanou kalamaru a byla fakt hnusna. A nejhorsi lasagne co jsem kdy pozil byly na trajektu z Korsiky do Italie kupodivu s Italskou posadkou. A treba na pobrezi okolo Castiglione to stoji se zradlem dost za hovno.



Já mám zkušenost, že na trajektu v DDR mi chutnalo kuře mit kartoffel und gemüse

Na trajektu v Thajsku jsem si liboval že jsme se s partijou nestihli před plavbou nasnídat i když jsem měl obzvlášt' chut' na tu dobrotu přímo z pekárny a ti kdo to stihli tak tyčkovali přes palubu protože jsme na vlnách lítali nahoru a dolů, někdy se hodí na trajektu být na lačno a když, tak maximálně pivko nebo dvě hned po ránu ,to je hned veselejc

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 23:17 | Nahoru | #16495

zmulin píše: maco> Já to tipoval kuli oblíbenýmu mecounovi/marlinovi.To připomíná veprovy podobně jako tunak hovězí

S tou mediteranskou kuchyni je to jako u nás s omackama.Kolikrat někde v ČR dostaneš tak na picu guláš nebo svíčkovou atd.,ze ani nevěříš proč se k těm jidlum tak hlásíme..



No musíš brát v úvahu že ten mečoun byl před dvěma hodinama vylovený z vody, zapomeň na nějaký chlazený nebo mražený, kde u nás se dá najít před dvěma hodinama klepnutý mečoun? To úplně jinak chutná a plus fresh čerstvě natrhané bylinky, o tom se ti u nás může akurát tak zdát, připomínat ti to může leccos ale tohle je jiná liga

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

25.10.2021 v 23:36 | Nahoru | #16496
maco> Jde pico o konzistenci masa a ne jak dlouho čekalo na panvicku a mas pravdu.Je jasný,ze jak ho na tu panvicku hodis rovnou prutem,tak je lepší.V ČR beru ryby většinou od kamose Skota,co to vozí rovnou od malejch rybářů,takže to premrzly není.Hodne srovnatelný

(reakce na) Babis ven!!!

26.10.2021 v 00:01 | Nahoru | #16497

zmulin píše: maco> Jde pico o konzistenci masa a ne jak dlouho čekalo na panvicku a mas pravdu.Je jasný,ze jak ho na tu panvicku hodis rovnou prutem,tak je lepší.V ČR beru ryby většinou od kamose Skota,co to vozí rovnou od malejch rybářů,takže to premrzly není.Hodne srovnatelný



No ale mi v první řadě jde o chut' a ne konzistenci Konzistenci můžeš udělat třeba u guláše podobně ale to už není čisté maso jako u těch ryb, chut'ově mám radši toho mečouna ale neměl jsem možnost mít čerstvě klepnutého tuňáka ale toho bych poznal asi vždycky ale jak jsem psal, vyhrála to nakonec barakuda ale měl jsem ji jenom jednou.

1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!

26.10.2021 v 06:15 | Nahoru | #16498
Čerstvě klepnutej tuňák je dobrota. A vůbec už s tímto tématem o mořskejch potvorách přestaňte, Neboť mám chuť hned vyrazit k moři. A dát si třeba poctivej domácí brudet.

(reakce na) Babis ven!!!

26.10.2021 v 06:51 | Nahoru | #16499

maco píše: Jinak na co se třepu, tak na paellu s mořskými plody ale musím ji mít ve Španělsku u moře, to věřím že bude bomba.


Záleží kde ve Španělsku...nejlepší místo je rozhodně Galicie... A zkus tam Percebes...je to drahý jak prase, nenajíš se z toho vůbec, ale ta chuť je naprosto dokonalá. Za malej talířek chtěli před 5 lety asi 30 éček a je to jen na chuť...ale fakt bomba!

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

26.10.2021 v 06:57 | Nahoru | #16500

gugo píše: maco> mno nevim jednou jsem jedl na Elbe nadivanou kalamaru a byla fakt hnusna. A nejhorsi lasagne co jsem kdy pozil byly na trajektu z Korsiky do Italie kupodivu s Italskou posadkou. A treba na pobrezi okolo Castiglione to stoji se zradlem dost za hovno.


Podobná zkušenost, nejhnusnější pizzu jsem žral v Římě u kolosea.... A to sem se na to několik tejdnů těšil. Totální zklamání.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.

TOPlist