1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!
Chápu, že pokud se k tomu někdo neprožral, tak to nebude jíst jen proto, aby ukázal, že je světovej a ne socka z Čech, co má v kapse řízek s chlebem.
Letos sem donutil ženu ochutnat klepeto, ale asi jí to nenadchlo. Chobotnicí ani neochutnala.
Naposledy editováno 25.10.2021 19:36:03
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
Yura píše: já jednou viděl v tv nějakej cestopis z Mikronésie, tam to ty ostrovani chytali a když jí zabili, tak s tím taky třískali o šutr.
Já to viděl v Egyptě, v Hurghadě na molu, jak s tím mlátil o beton až byl celý fialový Dvakrát jsem zkusil mořské plody, jednou v Egyptě a jednou na Šrí Lance, tam jsem měl myslím langustu ale ani jednou mi to moc nešmakovalo, spíš to ale podle mě neuměli uvařit než že by to bylo nic moc.
Co bylo naopak exkluzivní až jsem z toho chrochtal, tak krevety co nám servírovali v letadle Cathay Pacific jak jsem letěl z Hong Kongu, do dneška mám ještě schovaný ten jídelní lístek z letadla
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
assassin píše: bill56> Kdyz uz jsme u tech tanecku, tak zkusime pripomenout napojeni americke tiskarny vizitek na ceskej server se zpravama? Nebo se vratime k soundaktoru u skodovek?
To by mě zajímalo jako co to je,ta americká tiskárna vizitek
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
Jak sem psal, chci to jen v TOP kvalitě nebo vůbec.
maco píše: To by mě zajímalo jako co to je,ta americká tiskárna vizitek
Už se to táhne pár stránek, začíná to někde tady. Akorát je to proložené jinými konverzacemi.
1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ve-francie-se-premnozily-nenasytne-chobotnice-pleni-populace-krabu-a-ustric-40375892
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
maco píše: Jinak zrovna včera jsem to četl...
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ve-francie-se-premnozily-nenasytne-chobotnice-pleni-populace-krabu-a-ustric-40375892
to me taky dost prekvapilo, protoze posledni dobou jsem mel v teplejch mořích Evropy spis opacnej pocit, totalni ubytek chobotnic a prebytek muren.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: to me taky dost prekvapilo, protoze posledni dobou jsem mel v teplejch mořích Evropy spis opacnej pocit, totalni ubytek chobotnic a prebytek muren.
Víš co mě zas překvapilo? Že nejlepší ryba co jsem jedl byla barakuda, jako labužník swordfish nebo blue marlin jsem sám nechápal
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
PetrL3 píše: Mně to teda nepřijde jako nějakej zázrak... Když si vyzmu, kolik stojí DOBŘE udělanej humr nebo chobotnice, tak bych se za to luxusně nažral dobrýho bejčka 3x, ale jednou za čas je fajn mít změnu.
Chápu, že pokud se k tomu někdo neprožral, tak to nebude jíst jen proto, aby ukázal, že je světovej a ne socka z Čech, co má v kapse řízek s chlebem.
Letos sem donutil ženu ochutnat klepeto, ale asi jí to nenadchlo. Chobotnicí ani neochutnala.
asi otazka kde. Ja to tady v CZ moc nejim az na pár vyjimek, kde to je fakt srovnatelne drahy s tema dobrejma bejckama. Ale znam par mist u more, kde varej naprosto dokonaly veci a přitom je to fastfood kde se ji z plastu. Ze Všech nejvic nejlepsi je tohle Rosticceria La Piazzetta
+39 328 110 9703
https://maps.app.goo.gl/6jZSJLwNWFhySH6W9
proste luxus za par ecek.
maco píše: Víš co mě zas překvapilo? Že nejlepší ryba co jsem jedl byla barakuda, jako labužník swordfish nebo blue marlin jsem sám nechápal
to jsem mel jednou na Korsice , prekvapilo me ze je tam docela malo masa na to jak je to velka ryba. Vic me prekvapila ropusnice.
Naposledy editováno 25.10.2021 22:02:59
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: asi otazka kde. Ja to tady v CZ moc nejim az na pár vyjimek, kde to je fakt srovnatelne drahy s tema dobrejma bejckama. Ale znam par mist u more, kde varej naprosto dokonaly veci a přitom je to fastfood kde se ji z plastu. Ze Všech nejvic nejlepsi je tohle Rosticceria La Piazzetta
+39 328 110 9703
https://maps.app.goo.gl/6jZSJLwNWFhySH6W9
proste luxus za par ecek.
Protože u moře to je tam totiž všechno čerstvé, taky jsem se skvěle nažral třeba v Puerto Mogan na Gran Canaria ale myslím že podobně by to uklohnili kdekoliv na španělském pobřeží.
1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!
Češi jsou fakt smějící se bestie Jak říkal Heydrich, než ho ti Češi zabili
1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
1100Virago píše: Dneska jsem zaslechl, že prý Miloš Zeman slíbil, že 1. ledna předá vyznamenání Karlovi Gottovi. A prý osobně
Češi jsou fakt smějící se bestie Jak říkal Heydrich, než ho ti Češi zabili
A mi se zas dostalo ujištění že má duše je nesmrtelná, jak už dávno vím ale neškodí si to připomenout
Vaše starosti zabývat se ptákovinama bych chtěl mít
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
maco píše: Víš co mě zas překvapilo? Že nejlepší ryba co jsem jedl byla barakuda, jako labužník swordfish nebo blue marlin jsem sám nechápal
Mas blízko k veprovymu viď
Jinak je hezky jak tu nadavame na Babise,ze se máme špatně a stocilo se to na přípravu drahejch ryb
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: maco> nevim jak na spanelskym pobrezi ale ja mam na pobrezi Italie a Francie par mist kde vim ze delaj neco dobre a rozhodne to jinde nedelaj stejne. Samozrejme v tom muze hrat roli nejaka momentalni nalada a nostalgie ale treba nejlepsi spaghetti alle vongole jsem mel na Gigliu v jedny zapadly restice naproti vraku Concordie, nejlepsi Paelu zatoka Lacona uplne vpravo, Nejlepsi tuna steak Il pescatore na Porquerolles, nejlepsi mix morskejch plodů kupodivu MNE ,to jsem zminoval před pár strankama. A pro L3 nejlepsi fiorentina Elba Marina di Campo a jmeno rstaurace si musim vzpomenout.
Mno já vycházím z toho, že kdekoliv u moře to musí umět líp než u nás, to prostě není možné aby to bylo stejné
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
zmulin píše: Mas blízko k veprovymu viď
Jinak je hezky jak tu nadavame na Babise,ze se máme špatně a stocilo se to na přípravu drahejch ryb
K vepřovýmu nijak obzvlášt¨, vzhledem k mé váze cca 69 kg
A dražší je možná jenom letenka, ryby tam drahé nejsou
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
S tou mediteranskou kuchyni je to jako u nás s omackama.Kolikrat někde v ČR dostaneš tak na picu guláš nebo svíčkovou atd.,ze ani nevěříš proč se k těm jidlum tak hlásíme..
gugo píše: maco> mno nevim jednou jsem jedl na Elbe nadivanou kalamaru a byla fakt hnusna. A nejhorsi lasagne co jsem kdy pozil byly na trajektu z Korsiky do Italie kupodivu s Italskou posadkou. A treba na pobrezi okolo Castiglione to stoji se zradlem dost za hovno.
Já mám zkušenost, že na trajektu v DDR mi chutnalo kuře mit kartoffel und gemüse
Na trajektu v Thajsku jsem si liboval že jsme se s partijou nestihli před plavbou nasnídat i když jsem měl obzvlášt' chut' na tu dobrotu přímo z pekárny a ti kdo to stihli tak tyčkovali přes palubu protože jsme na vlnách lítali nahoru a dolů, někdy se hodí na trajektu být na lačno a když, tak maximálně pivko nebo dvě hned po ránu ,to je hned veselejc
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
zmulin píše: maco> Já to tipoval kuli oblíbenýmu mecounovi/marlinovi.To připomíná veprovy podobně jako tunak hovězí
S tou mediteranskou kuchyni je to jako u nás s omackama.Kolikrat někde v ČR dostaneš tak na picu guláš nebo svíčkovou atd.,ze ani nevěříš proč se k těm jidlum tak hlásíme..
No musíš brát v úvahu že ten mečoun byl před dvěma hodinama vylovený z vody, zapomeň na nějaký chlazený nebo mražený, kde u nás se dá najít před dvěma hodinama klepnutý mečoun? To úplně jinak chutná a plus fresh čerstvě natrhané bylinky, o tom se ti u nás může akurát tak zdát, připomínat ti to může leccos ale tohle je jiná liga
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
zmulin píše: maco> Jde pico o konzistenci masa a ne jak dlouho čekalo na panvicku a mas pravdu.Je jasný,ze jak ho na tu panvicku hodis rovnou prutem,tak je lepší.V ČR beru ryby většinou od kamose Skota,co to vozí rovnou od malejch rybářů,takže to premrzly není.Hodne srovnatelný
No ale mi v první řadě jde o chut' a ne konzistenci Konzistenci můžeš udělat třeba u guláše podobně ale to už není čisté maso jako u těch ryb, chut'ově mám radši toho mečouna ale neměl jsem možnost mít čerstvě klepnutého tuňáka ale toho bych poznal asi vždycky ale jak jsem psal, vyhrála to nakonec barakuda ale měl jsem ji jenom jednou.
1 reakcí na tento příspěvek Babis ven!!!
maco píše: Jinak na co se třepu, tak na paellu s mořskými plody ale musím ji mít ve Španělsku u moře, to věřím že bude bomba.
Záleží kde ve Španělsku...nejlepší místo je rozhodně Galicie... A zkus tam Percebes...je to drahý jak prase, nenajíš se z toho vůbec, ale ta chuť je naprosto dokonalá. Za malej talířek chtěli před 5 lety asi 30 éček a je to jen na chuť...ale fakt bomba!
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: maco> mno nevim jednou jsem jedl na Elbe nadivanou kalamaru a byla fakt hnusna. A nejhorsi lasagne co jsem kdy pozil byly na trajektu z Korsiky do Italie kupodivu s Italskou posadkou. A treba na pobrezi okolo Castiglione to stoji se zradlem dost za hovno.
Podobná zkušenost, nejhnusnější pizzu jsem žral v Římě u kolosea.... A to sem se na to několik tejdnů těšil. Totální zklamání.