1 reakcí na tento příspěvek Zrnková káva a její příprava
Ale dobře vypečenej rohlíček jednou za čas jako chuťovka, mňam.
Borntobewild píše: Především veškeré pečivo je pro tělo pěkné svinstvo. Určitě by se nemělo jíst pravidelně a vůbec by nemělo být základem stravy.
Ale dobře vypečenej rohlíček jednou za čas jako chuťovka, mňam.
Rohlík vždy krájej napůl a až pak natírej, oči pak vidí stejně dva kusy jak u celých rohlíků a věř, najíš se stejně a netloustneš
1 reakcí na tento příspěvek Zrnková káva a její příprava
Naposledy editováno 03.05.2021 15:24:20
1 reakcí na tento příspěvek Zrnková káva a její příprava
Dobrý ceny, dobrý kafe a pokud si čovek udělá čas a zajde do pražírny osobně, tak i fajn lidi.
2 reakcí na tento příspěvek Zrnková káva a její příprava
Btw výbornou kávu má Michal Jakoubek na Petrskem náměstí cerstve-prazena-kava.cz/ ale je je drahej.
1 reakcí na tento příspěvek Zrnková káva a její příprava
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zrnková káva a její příprava
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zrnková káva a její příprava
Chapadlo píše: PlusOne> Presne tak Kazda reklama dobra Nejake novinky na trhu s kavou? Ja ted zacal experimentovat se smesmi, doted jsem jel pouze jednodruhovy arabicy. Tak uvidim, co vyzkoumam.
Nějaké novinky? Ted' si jezdím pro kafe tady
No a delší dobu už si tam jezdím oblizovat zmrzlinu Teda v zimě ji nemaj ale za chvíli už to začne
Tady eshop
Naposledy editováno 03.04.2022 02:18:28
E: mlýnek Hario, ručně mleté jemnější, pak French press. Přijde mi, že vylouhuji víc chutě a mám hutnější chuť než z presovače. Piju jenom "ristretto".
Naposledy editováno 03.04.2022 04:43:12