Uzavřeno 08.07.2010 v 06:27 uživatelem hanny
Naposledy editováno 08.07.2010 06:29:51
MrsAtasova>Repulsion> kurfa neber mě za slovo porád ,já tedy buď zahušťuji chlebem,nebo hotovou jíškou,která tam ani nejde cítit a guláš zjemní.....zásmažky nedělám.
Někdy zahušťuju strouhanou bramborou,taky good.
Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám To máš to samé jako s tou cuketou - cuketa je fajn surovina, ale ne, když se používá jako náhražka do guláše apod. - tím vznikne jídlo na naplnění žaludku, ale nikoliv gurmánský zážitek Cuketová klasika je třeba ratatouille
Tak ten jsem právě dojedla, heč;)
Souhlasím s Ataskou, že zahuštěný gulášek bramborou je fajn. K tomu miluji brambory na loupačku, hezky nakrájet na kolečka, osolit, zalít guláškem a pak ... mňam.
Naposledy editováno 16.08.2009 19:57:57
Repulsion>Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám To máš to samé jako s tou cuketou - cuketa je fajn surovina, ale ne, když se používá jako náhražka do guláše apod. - tím vznikne jídlo na naplnění žaludku, ale nikoliv gurmánský zážitek Cuketová klasika je třeba ratatouille
pokud se budem bavit o gurmánských zážitcích,tak si udělám steak s pepřem,solí a orestuju si k tomu zel.fazolky a vychutnám skoroneochucené.....atd.atd. ale to se bavíme o hovínku,pač každej má jiný chutě,každej posuzuje za guru jídlo něco jinýho......ale pamatuju si,jak jsem bly v jedný guru-restauraci a pán námříká po 45 minutách.......
:"Tak mohu přinest 6-stý chod(minichod)??? A nechtěli by jste si odpočinout????"
a my:"Ne spěcháme!"
Ale nyní vařím i dětem,tak ty majdy prostě zjemňuju a přizpůsobuju rýži a nudlím(správná konzistence)....
Violet>Sakra, ono vážně existuje něco jako cuketový guláš??? Já to včera jen tak plácla.
Souhlasím s Ataskou, že zahuštěný gulášek bramborou je fajn. K tomu miluji brambory na loupačku, hezky nakrájet na kolečka, osolit, zalít guláškem a pak ... mňam.
ne,jen mě napadlo,jak bych ho udělala.....
Bonelo>Jak zahustí se sám??? Já zahušťuju chlebem napřed rozvařeným ve vývaru. By mě zajímalo, jak to vypadá, když se nezahušťuje.
Tipuji, že Repulsion měl na mysli hodně masa a cibule. Jinak nevím jak jinak zajistit hustou konzistenci.
Jak jsi pasl o tom chlebu tak já občas zahušťuju chlebem namočeným v pivu, ale je třeba, aby byl opravdu hodně nasáklý, aby se hezky rozvařil.
Jsem svobodný běloch a svoje věci si budu půjčovat komu chci a kdy chci a i kdyby to byl třídní nepřítel, nebo někdo podobný.
Nejsem soudce a ani nebudu, ale chtěl jsem vědět, jak se k tomu místní široká - rádoby - motorkářská komunita postaví názorově.
Žiju na mašině každý den a těším se z parádní jízdy i když někdy na hraně...Takže koho jsem urazil, omlouvám se a kdo je se mnou, díky.
Jo a pokud to tu nějaký admin vymaže, je mi to fuck, z mašiny mě to nesundá...
A jinak rád ranč Vápenka - super.
Naposledy editováno 16.08.2009 21:56:26
správně bylo řečeno, že čím víc cibule, tím víc cibule... no pak dobrá hovězí kližka - ta se musí dát do guláše vždycky, i když máme chuť na jiné maso - to dam dáme taky, ale až tak za hodinu potom, co hezky dusíme tu kližku... ta pustí takový ten chutný sajrajt, a je to... prostě dobrý guláš chce čas... a nejlepší je baštit ho až druhý den... kdo spěchá, to něčím zapráší - nají se taky, ale to už prostě není ono.... jako když "není čas" nechat uležet whisky nebo rum v dubovém sudu, tak se přibarví karamelem...
Sorry za spam:)
Hanny>Nechci, aby mě jeden, nebo druhej vůbec zatahovali do svých problémů, a už vůbec nechci řešit vzkazy po známejch že se mnou někdo zatočí že ví něco ...a podobně.
Jsem svobodný běloch a svoje věci si budu půjčovat komu chci a kdy chci a i kdyby to byl třídní nepřítel, nebo někdo podobný.
Nejsem soudce a ani nebudu, ale chtěl jsem vědět, jak se k tomu místní široká - rádoby - motorkářská komunita postaví názorově.
Žiju na mašině každý den a těším se z parádní jízdy i když někdy na hraně...Takže koho jsem urazil, omlouvám se a kdo je se mnou, díky.
Jo a pokud to tu nějaký admin vymaže, je mi to fuck, z mašiny mě to nesundá...
To že jsi běloch na to má vliv?
Nějak sem si nevšim, ale nikdo tu nepíše o majoránce?
BTW: Kolik znáte 16-letejch kluků co se neučí kuchařem ale vaří? Příjdu si jaksi osamocen
Naposledy editováno 17.08.2009 02:43:09